Ireland feilsitert

Oppdatert: 04. March 2011

Stephen Irelands uttalelser vedrørende Birmingham, Cork, Irland, Houllier og Aston Villa er blåst opp, ifølge spilleren selv.

Ireland sier via sin agent at han aldri ville sagt disse tingene, men at han har blitt feilsitert i et intervju han ga det franske fotballmagasinet So Foot.

– Jeg er skuffet over det som har blitt publisert i morges, fordi jeg føler framstillingen er feil, fortalte den tidligere City- og Aston Villa-spilleren til skysports.com via en uttalelse utstedt av hans agent.

Stephen forteller at han aldri ville rakket ned på sin egen hjemby, et sted han til stadighet besøker med familie, og mener hele dette segmentet i intervjuet bare var latterlig.

– Kommentarene i forbindelse med Birmingham ble òg tatt ut av sammenheng ettersom jeg kun hadde vært i Villa noen få måneder og har sågar aldri bodd der, så jeg har ingen idé om hvordan det er å bo i Birmingham og alle jeg har møtt fra Birmingham har vært hyggelige, min kjærestes far er fra Birmingham, så hvorfor skulle jeg sagt noe sånt, det er bare sprøtt.

Den en gang irske landslagsspilleren ønsker å legge saken dø og beklager hvis noen skulle føle seg støtt. Han mener intervjuet portretterte ham som en følelseskald person, noe han tilbakeviser på det sterkeste.

Stephen Ireland håper for øvrig å gjøre sin debut mot Everton i morgen ettermiddag.

kilde: Skysports

You must be logged in to post a comment Login