Interessert i ungarsk sisteskanse

Oppdatert: 24. July 2017

Ifølge troverdige ESPN har deres kilder i Tyskland gitt informasjon om at Benitez har vist interesse for RB Leipzigs Peter Gulasci (27).

Kjenner hverandre
Rafael Benitez kjenner ungareren svært godt. Spanjolen hentet nemlig keeperen til Liverpool i 2007. Gulasci fikk imidlertid ingen kamper for klubben, og var på utlån i Hereford, Tranmere Rovers og Hull City. Først i 2013 forlot ungareren engelsk jord, og signerte permanent for østeriske Red Bull Salzburg. I 2015 signerte han for overraskelseslaget RB Leipzig, som han forrige sesong hjalp til en meget solid andre plass i Bundesligaen.

Imidlertid taler tallene mot ungareren. Til tross for at laget tok 2. plassen, var Gulasci den keeperen som hadde nest dårligst redningsprosent i ligaen av dem som var på banen i mer enn 1000 minutter. Til tross for dette noterte Gulasci seg for ni rene bur på 33 ligakamper.

Keeperen har ti landskamper for A-landslaget, samt en rekke kamper på ungdomsnivå.

Det gjenstår å se om interessen i spilleren resulterer i noe mer. RB Leipzig skal spille Champions League-fotball kommende sesong, og det er ikke gitt at et gjensyn med engelsk fotball og Rafael Benitez fremstår forlokkende. Mannen fikk ingen kamper på øverste nivå i England.

Kryptisk Benitez
Tim Krul har ingen fremtid i klubben, noe ekskluderingen fra treningsleiren i Irland og treningskampene så langt gir et klarsignal om. Det meste tyder også på at Karl Darlows Newcastle-karriere nærmer seg slutten. Spilleren var ikke med i troppen mot Hearts, og fikk kun en merkelig 25 minutters opptreden i treningskampen mot Preston på lørdag.

I et intervju med The Chronicle i går uttalte Benitez kryptisk at han «håper» at Karl Darlow forblir i Newcastle, da han fikk spørsmål om keeperens fremtid. Men spanjolen vedgikk at han likevel må selge spillere for å gjøre plass for nysigneringer.

You must be logged in to post a comment Login