Atter spanjol på radaren

Oppdatert: 27. July 2017

Newcastle har allerede signert Javier Manquillo, og det er ventet at Borussia Dortmund-spilleren Mikel Merino binder seg til Newcastle i løpet av dagen. Ifølge The Chronicle ønsker Benitez seg en ytterligere forsterkning fra hjemlandet.

Newcastle skal tidligere i overgangsvinduet ha forhørt seg om tilgjengeligheten til West Hams spanske sisteskanse, Adrian (30). Nå hevder The Chronicle på nytt at Newcastle vurderer å legge inn et bud på keeperen, og at de følger keeperens situasjon tett. West Ham har allerede signert Joe Hart som er tiltenkt å være klubbens førstekeeper. The Hammers har imidlertid solgt iren Darren Randolph til Middlesbrough, og har således meget lite behov for å kvitte seg med Adrian.

Ønsket med videre
Tidligere i dag uttalte trener Slaven Bilic at ønsker keeperen med videre, og at de kommer til å tilby spanjolen ny kontrakt. Det er imidlertid usikkert om Adrian ønsker å bli værende i klubben som andrevalg. Forrige sesong mistet han plassen til daværende kollega Randolph. Treneren har blitt sitert på at han føler seg trygg på at spanjolen blir værende i klubben, men vedgår at de vil forsøke å hjelpe spilleren om han ønsker å være garantert rollen som førstekeeper et annet sted.

Kilder i London antar at West Ham kan komme til å kreve Darlow i retur, dersom Adrian ønsker å slutte seg til Newcastle. På 106 kamper for West Ham i Premier League, har keeperen holdt 30 rene bur. Han har også blitt utvist to ganger. Han har tidligere spilt for Real Betis.

Behov for utskiftninger?
Folk begynner nok å gå ganske lei av sommerens keepersaga. Klubben vår har lenge vært linket til Pepe Reina, men Napoli-stjernen synes å bli værende i den italienske storklubben. Newcastle klarte heller ikke å overbevise 35 år gamle Willy Caballero, som til slutt valgte å signere for Chelsea. Mange mener nok at Newcastle har gode nok keepere i Rob Elliot, Karl Darlow og Freddie Woodman, og at utskiftninger i det aller bakerste leddet derfor er unødvendig. I tillegg har Newcastle fremdeles Tim Krul på bok, men nederlenderen har definitivt ingen fremtid i klubben. Lokalavisen har vært tydelig på at Karl Darlow er til salgs, men en noe kryptisk Benitez uttalte forrige uke at han håpte 27-åringen blir i klubben. Om Benitez virkelig mener det han sa bør keepertrioen få prøve seg under årets sesong. Om en ny keeper hentes, som ikke er i slutten av karrieren, vil det kunne sette en stopper for at det satses på brennhete Woodman. Han er spådd en meget lovende karriere, men skal etter planen lånes ut kommende sesong.

You must be logged in to post a comment Login