I samtaler med Liverpool om kantspiller

Oppdatert: 28. June 2017

Newcastle ønsker å låne spilleren som i 2011 ble verdens dyreste 14-åring gjennom tidene.

The Chronicle bekrefter at Newcastle ønsker å hente kantspilleren Sheyi Ojo (20) på lån. Avisen skriver at Newcastle er i innledende samtaler med Liverpool, og at Merseyside-klubben er positiv til å leie spilleren ut til den meget populære kjenningen Rafael Benitez. Spilleren selv skal være positiv til å tilbringe neste sesong i Newcastle United.

Engelskmannen, som fremdeles innehar rekorden som verdens dyreste 14-åring i fotballsammenheng, kan se tilbake på en frustrerende sesong. Den begynte med skader, og spilleren var ikke å finne i en eneste kamptropp i ligaen. Det ble med to cupkamper for A-laget – begge mot det daværende League Two-laget Plymouth Argyle.

Spilleren har totalt 13 A-lagskamper for Liverpool, hvorav åtte i ligaen. For øvrig har vingen vært på utlån i Championship i henholdsvis Wolverhampton og Wigan tidligere.

For øvrig har Newcastle tilbudt Yoann Gouffran ny kontrakt. Franskmannens tid i klubben vil 1. juli være over om ikke tilbudet aksepteres. Om 31-åringen blir i klubben er det sannsynligvis bare én ytterlige kantspiller som signeres. Christian Atsu har allerede gjort sin låneavtale permanent, i tillegg har klubben Matt Ritchie og Rolando Aarons. Achraf Lazaar kan også spille på venstrekanten, men marokkanerens fremtid i klubben er hittil uviss.

The Chronicle skrev tidligere denne uken at Newcastle har hatt speidere til stede under u21-EM i Polen denne måneden. Der skal Englands kantspillere især ha vært av interesse for Newcastle-representantene. De spennende hurtigtogene Demarai Gray (Leicester) og Jacob Murphy (Norwich) rapporteres Newcastle å ha øynene på.

You must be logged in to post a comment Login