Interessert i høyreback

Oppdatert: 19. July 2020

Ifølge flere medier har Newcastle forhørt seg om tilgjengelighet til Bouna Sarr.

Det var franske L’Equipe som først rapporterte om interessen. Siden har de lokale mediene Northern Echo og The Chronicle også skrevet om interessen i 28-åringen. Sarr spiller for Marseille, hvor han primært opptrer som høyreback. Spilleren er imidlertid svært komfortabel høyere i banen, og blir derfor også hyppig brukt i mer offensive posisjoner på høyresiden.

Det er naturlig at klubben ser på alternativer på høyrebacken. DeAndre Yedlin har kun ett år igjen av kontrakten sin, og det er antatt at klubben kommer til å lytte til bud på spilleren. Amerikaneren har hatt en svært skuffende sesong, som nok dels skyldes skader. Senest i dag skriver The Chronicle at Yedlins representanter leter etter potensielle arbeidsgivere for den lynhurtige høyrebacken. Heller ikke Emil Krafth har klart å overbevise i Newcastle-drakten, noe som gjør at duoen lever farlig når sommerens overgangsvindu åpner om bare noen få dager.

Ifølge rapportene er det imidlertid stor interesse for Sarr. Arsenal og Crystal Palace nevnes også, mens flere spanske klubber, deriblant især Sevilla, pekes ut som beundrere. For øyeblikket har ikke Newcastles interesse i spilleren blitt mer konkret.

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login