Bournemouth-spillere på radaren

Oppdatert: 30. July 2020

Flere Bournemouth-spillere er i kikkerten til The Magpies denne sommeren – og det uavhengig av om klubben blir solgt eller ikke.

Ifølge Sky Sports er Newcastle blant tre klubber som er svært interessert i Callum Wilson. Denne sesongen noterte 28-åringen seg for åtte scoringer og tre målgivende pasninger på 35 ligakamper. West Ham og Tottenham er de to andre klubbene som følger spillerens situasjon svært tett. Ifølge sportsmediet ligger prislappen på omkring 20 millioner pund.

Sky Sports melder også at Newcastle er interessert i den offensive midtbanespilleren David Brooks. Han fikk bare ni kamper denne sesongen – takket være koronaavbrekket. Spilleren var ventet å miste hele sesongen på grunn av en ankelskade. Crystal Palace, West Ham og Leicester er også interessert i 23-åringen.

Ifølge The Chronicle er Joshua King også et navn som står på blokken til Steve Bruce. Den norske spissen har vært linket til Newcastle over en lengre tid. Etter alle solemerker å dømme vil 28-åringen forlate Bournemouth før sommerens overgangsvindu stenge. Spissen har imidlertid tidligere uttalt at han ønsker seg spill i Europa, noe Newcastle ikke kan tilby med det første.

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login