I samtaler med St. Etienne

Oppdatert: 31. July 2017

Massadio Haidara kommer stadig nærmere en retur til franske Ligue 1.

Den skadeplagede franskmannen ankom Newcastle United i januarvinduet 2013 som en meget lovende spiller. Forventningene i hjemlandet var store til spilleren, som da kunne vise til en rekke kamper for Frankrikes U-landslag. Spilleren fikk en fin start i Newcastle-drakten, men allerede i mars smalt det. I en kamp i mars samme året ble venstrebacken stygt skadet etter en horribel takling fra daværende Wigan-spiller Callum McManaman. Haidara skadet kneet sitt, og helt siden den gang har franskmannen opplevd langvarige tilbakefall.

Heldigvis for Haidara skal nå St. Etienne ønske seg venstrebacken, men ifølge rapportene må spilleren gjennomgå svært avanserte medisinske sjekker. Spørsmålet er om franskmannen består disse, da han har en fæl skadehistorikk bak seg. Ifølge L’equipe skal den franske klubben være i avanserte samtaler med spilleren, og en overgang synes dermed forestående om spilleren består de medisinske testene.

Forrige sesong var Haidara utilgjengelig helt frem til januar grunnet knetrøbbel. Totalt spilte han tre kamper, hvorav bare én ligakamp. Det var serieavslutningen mot Barnsley som Newcastle vant 3-0. Haidara har totalt spilt 52 kamper for klubben på de 4,5 årene han har vært i klubben. Han har ett år igjen av kontrakten sin. En annen franskmann som har bare ett år igjen av kontrakten sin med Newcastle er Emmanuel Riviere. Også han kan slå følge til fransk fotball i løpet av overgangsvinduet. Han er sterkt linket til Metz.

You must be logged in to post a comment Login