Plutselig ble han ettertraktet

Oppdatert: 28. July 2017

Newcastle trodde de ikke skulle klare å kvitte seg med Emmanuel Riviere (27). Plutselig har to klubber vist sin interesse for franskmannen.

Man kan trygt kalle den tidligere Monaco-spilleren en ren fiasko i Newcastle-drakten. Siden overgangen sommeren 2014 har spissen notert seg for to cupscoringer og én ynkelig ligascoring. Forrige sesongs utlån i Osasuna ble heller ingen suksess. Riviere scoret null ganger på 15 kamper for spanjolene.

Både franske Metz og tyrkiske Osmanlispor skal i løpet av de siste dagene ha tatt kontakt med spillerens representanter. Forrige sesong var Metz det laget som scoret færrest i Ligue 1. Det er imidlertid tvilsomt om Riviere er den rette mannen til å snu den trenden. Det er over 800 dager siden spissen noterte seg for en fulltreffer.

Franskmannen har bare ett år igjen av kontrakten sin. Ettersom spissen aldri kommer til å spille for Newcastle igjen, burde interessenter klare å skaffe seg ham for en svært billig penge. Newcastle kjøpte Manu for fem millioner pund i 2014. Isolert sett en lav pris i dagens marked, men kjøpet har i praksis vært et enormt sløseri.

You must be logged in to post a comment Login