– Jeg liker spilleren

Oppdatert: 07. August 2017

På gårsdagens pressekonferanse ble Benitez konfrontert med en spiller klubben har vært linket til de siste dagene.

Spørsmålet han fikk fra en journalist var hvorvidt han kunne bekrefte eller avkrefte om det jobbes med en overgang for Arsenal-spissen Lucas Perez (28). Newcastle-manageren besvarte ikke spørsmålet direkte, men uttalte følgende:

«Jeg liker spilleren, fordi jeg har gode venner i La Coruña [som er byen Lucas Perez kommer fra]. Jeg vet at han gjorde det veldig bra [i Deportivo La Coruña]. Han har kommet hit og ikke spilt mange kamper. Men jeg liker spilleren».

At Benitez ikke avkreftet en mulig overgang for spilleren, indikerer at spanjolen er interessert i å sluttføre en overgang for sin landsmann. Vanligvis ville man ha lagt ballen død på et slikt spørsmål, om interessen for spilleren var fraværende. Behovet for en spiss er stort, noe gårsdagens treningskamp mot Hellas Verona var et bevis på. Dwight Gayle mistet kampen grunnet en kjenning i hamstringen, og det var dermed ikke en eneste spiss på benken.

På 22 kamper i Arsenal-drakten har spissen scoret åtte ganger og levert seks assists. Perez fikk bare starte ti kamper forrige sesong, og Arsene Wenger har allerede uttalt at spilleren ikke har en fremtid i klubben. Perez har totalt spilt 198 kamper i karrieren og notert seg for 59 fulltreffere og 43 målgivende pasninger. Også Fenerbahçe og Deportivo La Coruña er klubber som linkes til spilleren.

You must be logged in to post a comment Login