Henter ung Forest-stopper?

Oppdatert: 04. August 2014

Sterke rykter sent søndag kveld om at Nottingham Forest-stopperen Jamaal Lascelles blir  Newcastle-spiller en av de nærmeste dagene.

Flere britiske medier meldte at en avtale for Lascelles nærmest er klar, og at 20-åringen er ventet til medisinsk undersøkelse på Tyneside allerede idag mandag, Enkelte medier hevdet at overgangen også inkluderer Forest-keeperen Karl Darlow (23), og at det kanskje er aktuelt at en eller begge umiddelbart lånes tilbake til Forest for deler eller hele sesongen.

Mye usikkert med andre ord, og en overgangssum på 3 millioner pund for Lascelles styrker kanskje ikke ryktene. Lascelles har kontrakt fram til 2016, og er ansett for å være en av de mest lovende engelske midtstopperne. QPR skal ha fått nei på et bud på 4 millioner før i sommer, og også Tottenham har vist interesse. Spurs signerte imidlertid Eric Dier fra Sporting her om dagen, og er dermed neppe ute etter en ny, ung stopper. Arsenal og Everton har tidligere vært nevnt som aktuelle klubber for Lascelles, og på sosiale medier blir han omtalt som et kupp hvis Newcastle sikrer ham.

189 centimeter høye Jamaal Lascelles er født i Derby, men har gått gradene i Nottingham Forest. Han skrev sin første proffkontrakt i mars 2011, og debuterte på A-laget i januar 2012. Han har nå spilt 31 kamper for klubben og har scoret 2 mål, i tillegg til 7 kamper (1 mål) på utlån til Stevenage.

Lascelles har totalt 11 landskamper for England U18, U19 og U20.

Helgens turnering i Gelsenkirchen viste at Newcastle trenger forsterkninger i forsvar, men det er mulig at Lascelles hentes med tanke på framtiden, og som en erstatter hvis Yanga-Mbiwa forsvinner. På sosiale medier ga enkelte uttrykk for at de mener Lascelles er så god at han vil kunne bli en forsterkning allerede denne sesongen.

Hvis Lascelles og Darlow blir Newcastle-spillere, blir de sommerens åttende og niende innkjøp.

 

You must be logged in to post a comment Login