Forest-duo signert

Oppdatert: 09. August 2014

Jamaal Lascelles og Karl Darlow har begge signert langtidsavtaler med Newcastle.

Den 20 år gamle midtstopperen Jamaal Lascelles og den 23 år gamle keeperen Karl Darlow koster Newcastle ca. 70-75 millioner kroner. Begge spillerne leies tilbake til Nottingham Forest ut 2014/15-sesongen.

Allerede på mandag uttalte Nottingham Forest-manager Stuart Pearce at hans to mest talentfulle spillere kunne komme til å bli solgt mot hans vilje. Grunnen er de nye Financial Fair Play-reglene, som sier at klubben er nødt til å selge for å få bruke så mye penger som de har gjort denne sommeren. Newcastle har dessuten snust på duoen hele sommeren, og overgangen kommer derfor ikke som noe sjokk.

FFP-rules

 

I følge Forest-eier Fawaz Al Hasawi er avtalen noe alle parter er tjent med. Championship-klubben får muligheten til å beholde to viktige spillere enda en sesong (til tross for Financial Fair Play-reglene), Newcastle har signert to av landets  mest lovende spillere, og spillerne selv får et år til å utvikle seg på før de tar steget opp til Premier League. Kuwaiteren får støtte fra Alan Pardew, som var tydelig fornøyd med de to signeringene: “Det er et ordentlig kupp å ha signert to av de største talentene i engelsk fotball utenfor Premier League.

Også spillerne selv ser frem til neste sesong. Lascelles uttalte følgende etter å ha undertegnet kontrakten som gjør han til Newcastles niende sommersignering: “Da jeg fikk høre om overgangen var jeg helt i skyene. Det er et enormt steg for meg. Newcastle er en klubb med en massiv fanklubb, en betydelig historie og en utrolig stadion.”

Vel vitende om at han har hele fire keeperen å konkurrere med, var også Darlow glad for å ha signert: “Jeg er glad for at alt gikk i orden og kan ikke vente med å komme i gang her i Newcastle. Lånet tilbake varer en hel sesong, men det vil være bra for utviklingen min. Jeg gleder meg til fremtiden.

You must be logged in to post a comment Login