Ny local lad på vei bort

Oppdatert: 30. April 2015

Adam Campbell forlater trolig Newcastle uten å ha fått sjanse til å bevise hva han er god for de siste årene.

West Bromwich Albion har gitt geordien Adam Campbell muligheten til prøvespill hos Premier League-klubben. Det skjer etter at han glitret i klubbens U-21-kamp, hvor WBA gikk av banen med 3-0-seier over Arsenal.

21-åringen er forstått å være en av spillerne Magpies er forberedt på å la gå i sommer. Og WBA har nå latt seg friste, etter å ha tatt en nærmere titt på Englands tidligere U-landslagsspiller.

Newcastle hadde store forhåpninger til Campbell etter at han ble klubbens yngste spiller til å spille i Europa. Dette skjedde da Newcastle møtte Atromitos i UEFA-cupen i 2012, i en kamp som endte 1-1 i Hellas.

Senere har den raske spissen vært lånt ut til klubber som Carlisle United, St Mirren, Fleetwood, Hartlepool og Gateshead. Men det var først da sjansen til et prøvespill hos West Brom dukket opp, at unggutten virkelig ble aktuell for et salg.

Nylig antydet John Carver at klubben må være forsiktig med å legge for mye press på Adam Armstrongs skuldre, noe som visstnok hadde vært tilfelle med North Shields fødte Campbell. Om unggutten får en sjanse til å bevise hva han er god for i WBA, som Newcastle blant annet møter 9. mai, gjenstår å se.

You must be logged in to post a comment Login