Harper tilbake i Newcastle – LuaLua drar

Oppdatert: 22. November 2011

Steve Harper har nå fullført sin 1 månedes lange utlånsavtale med Brighton & Hove Albion.Harper spilte totalt 5 kamper for “The Seagulls” i Championship og hadde blant annet 2 cleen sheets for klubben fra kystbyen. Til klubbens offisielle nettsiden uttalte han følgende imorges: “Det har vært en veldig, veldig god måned, og en veldig morsom én. Den var bra for alle parter, for meg, Brighton og for Newcastle”. I samme artikkel kritiserer han forøvrig også matchballene i Championship; “For 1,5 år siden, da vi vant serien, var ballene som mursteiner. Nå er de som ballonger og beveger seg overalt”. Det er en stor bonus for klubben å ha 2 gode keepere de kan stole på og en trygghet i det å ha erstattere klare hvis noen skulle bli skadet.

Idag kom også nyheten om at Kazenga LuaLua forlater Newcastle til fordel for samme Brighton, i en avtale som gjorde den daværende låneavtalen permanent. LuaLua fikk lite spilletid i Newcastle og det er på ingen måte overraskende at han nå har forlatt klubben. Trist å se at det store talentet som debuterte i Premier League allerede som 17-åring, ikke holder mer enn middels Championshipnivå.

Ut har også gangsteren og deltids-fotballspilleren Nile Ranger gått, og han vil være utlånt til Barnsley frem til 14 januar 2012. (Nå er det dems tur til å ha’n). Vi håper at oppholdet vil hjelpe Ranger inn på den smale sti!

Twitter: @Matserazzi

 

 

You must be logged in to post a comment Login