Obertan klar mot MUFC

Oppdatert: 22. November 2011

Gabriel Obertan har forklart at han reiser tilbake til Old Trafford med noe å bevise. Den gamle Manchester spilleren vil gjøre alt for at Newcastle skal reise fra Old Trafford med mest mulig poeng i sekken.

Franskmannen både håper og tror at han vil være klar til kampen mot sin gamle klubb førstkommende søndag. En kamp hvor Newcastle forhånpentlig skal klare å knuse en 39år gammel forbannelse.
Vi må nemlig helt tilbake til den tiden Malcolm Macdonald var en del av Newcastle-laget for å finne sist gang vi tok 3 poeng på Old Trafford.

Obertan, som også fikk lite sjangser av Sir Alex i Manchester-drakta, sier han er veldig klar for å bevise de røde djevlene hva de går glipp av.
– De skal bli gøy å spille på Old Trafford igjen og forhåpentligvis vinner vi der. Kunne Obertan fortelle til ChronicleLive idag.
– Jeg hadde to fine år der, så det skal bli godt å møte gamle venner og spille på banen igjen.
– Jeg håper vi får et godt resultat, det ville vært skikkelig godt.
– For meg handler det kun om at Newcastle skal få et godt resultat.

Obertan har vært borte fra laget de to siste kampene nå, grunnet en betenelse i tåa, men satser på at han er klar til lørdagens bortekamp.
– Det har vært frustrerende, men sånt skjer bare.
– Jeg rakk ikke City-kampen, men forhåpentligvis rekker jeg kampen mot Manchester United.
– Jeg har spilt ti kamper og selvtilliten er svært høy akkurat nå.

Franskmannen ser heller ingen grunn til at Newcastle ikke skal slå Manchester, selv om laget gikk på sitt første tap i 3-1 kampen mot City sist lørdag.
– Så lang har vi spilt mye bra fotball.
– Selvtilliten våres er fortsatt høy og det er ingen grunn til at vi ikke kan dra til Old Trafford å ta et poeng eller tre, så lenge vi spiller som vi pleier. Avslutter han.

 

Føler du vi har sjangs mot et nokså sterk Manchester United-lag? Diskutér i forumet her!

You must be logged in to post a comment Login