Har norsk landslagsspiller på blokken

Oppdatert: 27. March 2021

Ifølge den svært troverdige Simon Jones, som skriver for Daily Mail, skal Newcastle være klare til å by på Kristoffer Ajer når sommerens overgangsvindu åpner.

Nordmannen er av Ståle Solbakken bedt om å skifte beite fra skotsk fotball til en av Europas toppligaer. Ifølge tidligere rapporter skal Ajer selv ønske en overgang til Premier League, og det er ikke første gang spilleren linkes til The Magpies. Slik situasjonen er for øyeblikket, vil klubben miste Fabian Schar og Federico Fernandez for ingenting ved sesongslutt. Det vil imidlertid ikke overraske om duoen blir tilbudt forlengelser.

Ifølge rapporten skal Newcastle være klare til å by på spilleren uavhengig av om det er Steve Bruce som sitter ved roret neste sesong. Det antas også at klubben like fullt kommer til å prøve å få en avtale på plass, uavhengig av om Newcastle spiller Premier League-fotball neste sesong. Det er heller tvilsomt om 22-åringen er lysten på spill i Englands nest øverste divisjon.

Kristoffer Ajer har totalt 170 kamper for Celtic siden overgangen fra Start i 2016, og totalt 20 A-landskamper. I Celtic-drakten har midtstopperen notert seg for seks scoringer. Til sommeren vil Ajer kun ha ett år igjen av kontrakten, en situasjon som Newcastle håper å kunne utnytte.

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login