Har kontaktet Blackburn om landslagsspiller

Oppdatert: 07. July 2016

Newcastle United har ifølge The Chronicle denne uken kontaktet Championship-klubben angående Grant Hanleys (24) tilgjengelighet.

Tross sin unge alder, har midtstopperen allerede rukket å spille 200 kamper for Blackburn Rovers. Hanley er også klubbens kaptein, og Newcastle vil således få enda en lederskikkelse i klubben om de klarer å overbevise skotten om at gresset er grønnere i Newcastle. Som tidligere skrevet er Benitez særlig på jakt etter spillere med lederegenskaper, noe man vil få i nevnte Hanley og den forestående signeringen av Jesus Gamez. Newcastle er dessuten desperate etter en ny midtstopper, som følge av at den erfarne duoen Coloccini og Taylor er ferdige i klubben. I tillegg ble Mike Williamson solgt i løpet av forrige sesong.

I skotten vil Newcastle få en robust og sterk spiller som rager totalt 1,91 meter. Grant Hanley har også erfaring fra Premier League, hvor han fikk 31 kamper og fant nettmaskene to ganger for Rovers. Totalt har han scoret ni ganger for klubben.

The Chronicle skriver at Newcastle United håper å ha Grant Hanleys signatur  i hende innen slutten av denne uken. Med andre ord kan Benitez allerede ha sikret seg fem spillere før treningskampene starter. En slik intensitet på overgangsmarkedet har ikke klubben sett maken til de siste årene.

Vi ser at du er interessert i Newcastle og jobben vi gjør for norske supportere. Hvorfor ikke gjøre som 350 andre – meld deg inn og bli med på supporterlaget? Det ville vi satt pris på, og da kan vi fortsette å tilby dere alt vi gjør. Les mer og meld deg inn her!

You must be logged in to post a comment Login