Erfaren spanjol blir neste signering

Oppdatert: 06. July 2016

The Chronicle melder onsdag formiddag at den spanske Atletico Madrid-spilleren Jesus Gamez (31) er nestemann inn portene på St. James’ Park.

Jesus Gamez har de siste to sesongene vært Atletico Madrid-spiller, men har fått begrenset spilletid. Hans primære posisjon er høyreback, og han har dermed fått knallhard konkurranse med blant andre landslagsspiller Juanfran. Nå som den spanske gigantklubben også har sikret seg kroaten Sime Vrsaljkos signatur, har Gamez endt opp som tredjevalget på høyrebacken. Dermed er det ventet at Newcastle får en meget god pris for den rutinerte 31-åringen.

Klar senest torsdag

Som følge av at Atletico Madrid har hatt solide Juanfran, som for øvrig var det spanske landslagets førstevalg under årets EM, har Gamez også blitt brukt på venstrebacken. Newcastle får dermed en anvendelig spiller. Spilleren er et Malaga-produkt og har spilt for klubben helt frem til han ble Atletico-spiller i 2014.

Ifølge The Cronicle kommer overgangen til å skje innen svært kort tid, og klubber som West Ham og Everton skal angivelig også ha vist sin interesse for spilleren. Gamez skal etter planen ankomme Newcastle i dag, og en signatur vil angivelig være på plass i løpet av de neste 24 timene.

Den nye kapteinen?

Benitez har tidligere uttalt at hans hovedprioriteringer har vært å sikre seg en målgarantist, samt en ledertype. Nå har han iallfall sikret seg sistnevnte, og Gamez blir naturlig nok med sin rutine en het kandidat til å overta Coloccinis kapteinsbind.

Newcastle har også vært sterkt linket til en annen rutinert spansk høyreback denne sommeren; nemlig Alvaro Arbeola (33). Ettersom Gamez er på vei inn døren, tyder mye på at hans landsmann ikke blir å se i Newcastle-drakten kommende sesong.

Vi ser at du er interessert i Newcastle og jobben vi gjør for norske supportere. Hvorfor ikke gjøre som 350 andre – meld deg inn og bli med på supporterlaget? Det ville vi satt pris på, og da kan vi fortsette å tilby dere alt vi gjør. Les mer og meld deg inn her!

You must be logged in to post a comment Login