Har forhørt seg om spiller

Oppdatert: 09. January 2017

Ifølge The Chronicle har Newcastle kontaktet Fulham om Tom Cairney (25).

Det er ingen hemmelighet at Newcastle ønsker seg flere spillere inn i løpet av januar. En kreativ midtbanespiller, en kantspiller og en spiss skal være posisjonene som Rafael Benitez først og fremst har i kikkerten. Newcastle har vært sterkt linket til flere sentrale midtbanespillere, deriblant Fabian Delph, Tom Cleverley og Ruben Loftus-Cheek. Interessen i trioen skal være reell, men per nå synes kun et lånavtale for Tom Cleverley å være en aktualitet. Men ingenting skjer på den fronten før en erstatter er klar for klubben – noe Morgan Schneiderlin virker å være snart.

Men Newcastle ønsker seg en ny spiller inn før lørdagens kamp mot Brentford. Selv om Rafael Benitez skal være interessert i å hente Fulhams sentrale midtbanespiller Tom Cairney, kan nok Newcastle se langt etter at han er mannen som kommer inn før Brentford-kampen. Fulham skal ha fortalt Newcastle at spilleren ikke er til salgs, og trener Slavisa Jokanovic er sitert på at kan «garantere at han kommer til å bli hos oss». Den 25 år gamle spilleren har denne sesongen levert fem scoringer og fire assists, i tillegg til å ha båret kapteinsbindet denne sesongen. Spilleren har opptrådt mye på høyrekanten og i den offensive midtbane posisjonen denne sesongen. I seriepremieren leverte han assist på det som ble kampens eneste scoring – mot nettopp Newcastle.

Spørsmålet er om Newcastle tar treneren på ordet, eller om de allikevel ønsker å teste klubben med tanke på et lekkert bud. Fulham har playoffplassen i sikte og vil nødig miste en av sine aller viktigste spillere til en av sine konkurrenter. Om Newcastle ikke legger et vanvittig bud på bordet, kan Rafa glemme å få 25-åringen med på laget.

Spilleren har en fortid i Blackburn Rovers og Hull City. Som ungdomsspiller tilbrakte han største del av karrieren i Leeds United, men han har ingen A-lagskamper for klubben.

You must be logged in to post a comment Login