Håper på tidlig gjenforening

Oppdatert: 30. May 2017

Benitez håper at Newcastle lykkes med å hente Andros Townsend tilbake til Nordøst-England denne sommeren.

Newcastle ønsker utvilsomt å kjøpe tilbake 25-åringen. Rapporter skal ha det til at Newcastle allerede denne uken kommer til å kontakte Crystal Palace-leiren angående en overgang for vingen. The Northern Echo hevder at Benitez ønsker å utnytte uroen på Selhurst Park – forårsaket av Sam Allardyces overraskende avgang.

Rafael Benitez lot seg mektig imponere av Andros Townsends prestasjoner i Newcastle-drakten. Newcastle-representanter arbeidet i januar med å hente landslagsspilleren tilbake, men måtte i siste time innse at en overgang måtte vente på seg. Det er velkjent at spilleren har en utkjøpsklausul på omkring 13 millioner pund i kontrakten sin. I januar var det for Mike Ashley uaktuelt å aktivere klausulen, men han ønsket heller ikke å punge ut for en dyr leieavtale i tillegg til å måtte betale 13 millioner pund til Palace ved et eventuelt opprykk. Men nå har rikingens sigar fått en annen låt etter opprykket, og det jobbes iherdig bak kulissene for at Rafael endelig skal få gjensyn med sin amigo, Andros.

Det er ventet at Newcastle kommer til å aktivere 25-åringens klausul i løpet av overgangsvinduet. Da er i så fall ballen hos mannen som for nesten nøyaktig 11 måneder siden vente ryggen til en gammel storhet. Om Townsend ønsker å returnere er dermed sannsynligheten meget stor for at spilleren blir å se hyppig på St. James’ Park neste sesong!

Etter en ganske skuffende start på Crystal Palace-tilværelsen, leverte Townsend en god vårsesong for The Eagles. Han ble kåret til lagets beste spiller for april måned, og leverte til sammen tre scoringer og seks assists på 36 ligakamper denne sesongen.

You must be logged in to post a comment Login