Benitez-yndling aktuell for Newcastle?

Oppdatert: 01. June 2017

Den 34 år gamle keeperveteranen Pepe Reina ble hentet til Liverpool og Napoli av Rafael Benitez. Nå kan den svært erfarne spanjolen være på vei ut dørene til de lyseblå.

Spekulasjonene om en overgang til Newcastle begynte tidligere denne måneden. Etter at en journalist hadde intervjuet Rob Elliot, som tilsynelatende hadde spøkt med at samtlige keepere måtte være på tå hev selv om sesongen var slutt. Iren fortalte journalisten med et glis om munnen at plutselig kunne Rafa finne på å hente Pepe Reina til klubben.

Rafa Benitez ble senere konfrontert med dette og på spørsmål om han ville signere spanjolen svarte spanjolen med å skryte av spilleren, og hans lederegenskaper utenfor banen. Han spurte retorisk om han ville signere keeperen om han skulle velge å forlate Napoli, og la til at han hadde stor respekt for klubben. Men Benitez la til at han var sikker på at keeperen hadde det strålende i Italia.

Situasjonen ryktes å kunne være en annen nå for Reina. Rapporter skal ha det til at hans agent onsdag kveld diskuterte med klubbledelsen om spillerens fremtid. Ryktene om at Arsenal-keeper Wojciech Szczesny skal være nær en overgang til den italienske toppklubben synes å ha gjort keeperlegendens fremtid uviss. I tillegg skal spanjolen ha blitt forbannet etter at klubbpresidenten angivelig skal ha fornærmet hans kone på sosiale medier.

Reina fyller 35 år i august, og har bare ett år igjen av kontrakten sin. Han leverer fremdeles på det aller høyeste nivået, og oser av rutine. Benitez digger keeperen og har pratet om at han ønsker å styrke stallen med spillere som har Premier League-spill på sin CV. Med sine åtte år i Liverpool, med sin erfaring og med sitt tette bånd til Newcastle-sjefen er dette en overgangssaga som kan ha mye i seg.

The Chronicle hevder at Newcastle ønsker å selge Matz Sels. I tillegg hevder lokalavisen at klubben er åpen for å selge Karl Darlow til riktig pris. Det samme gjelder nok for Tim Kruls vedkommende. Lovende Freddie Woodman skal satses på, og det er sannsynlig at han sammen med Rob Elliot og en tredje keeper skal konkurrere om å være førstekeeper neste sesong. Kanskje det er nettopp Pepe Reina som blir den tredje keeperen?

You must be logged in to post a comment Login