Benitez jakter trio

Oppdatert: 04. May 2017

Ifølge den troverdige avisen The Telegraph, vil Rafael Benitez få 70 millioner pund til rådighet i sommer. Avisen hevder at de vet tre spillere som står på blokken til spanjolen. 

To av spillerne har Newcastle hatt i kikkerten i lengre tid: Midtbaneduoen James McCarthy (Everton) og Tom Cairney (Fulham) er navn som stadig linkes til Tyneside. Den tredje spilleren avisen nevner er Arsenal-spilleren Calum Chambers, som denne sesongen er på utlån til Middlesbrough.

Tom Cairney har hatt en meget god sesong for Fulham, som har en Premier League-retur innenfor rekkevidde. Benitez forsøkte å hente skotten i januar, men en heftig prislapp gjorde en overgang uaktuell. På 44 ligakamper har spilleren levert imponerende tolv scoringer og elleve målgivende pasninger.

James McCarthy har hatt en noe tyngre sesong. Lite spilletid og skadeproblemer er ord som beskriver irens sesong. Bare elleve kamper har det blitt på den tidligere Wigan-spilleren. Midtbaneterrieren har ikke vært i aksjon siden mars, som følge av å ha blitt skadet på landslagssamling. Det meste tyder på at 26-åringen har spilt sin siste kamp denne sesongen.

Calum Chambers har spilt 22 kamper for Middlesbrough denne sesongen, og har notert seg for to scoringer og én assist. På 17 av kampene har unggutten operert i midtforsvaret, mens han har tatt plass på høyrebacken i de resterende kampene. Den nordøstengelske klubben har holdt rent bur i syv kamper som 22-åringen har spilt, og har totalt elleve kamper uten baklengsmål. Til tross for at klubben ligger på nest sist på tabellen, er Middlesbrough-forsvaret det tiende beste i ligaen.

You must be logged in to post a comment Login