Gjør endringer på styrerommet

Oppdatert: 10. June 2015

Rett etter at klubben offisielt ansetter Steve McClaren som hovedtrener melder også Newcastle at de gjør endringer i styret.

Steve McClaren kommer altså inn som hovedtrener, på en 3-års kontrakt som kan forlenges til 8 år, og klubben sier i en uttalelse at Newcastle skal havne blant topp 8 i Premier League samt kjempe om cuptrofeer. Du kan lese TAN sin kommentar om ansettelsen her, og senere i uken vil vi komme med en utfyllende artikkel om vår nye hovedtrener.

Minutter etter offentliggjøringen av Steve McClaren kommer altså klubben med en uttalelse i forbindelse med endringer i styret. Hovedtrener Steve McClaren, sjefsspeider Graham Carr og klubbens ambassadør Bob Moncur blir medlemmer av styret sammen med daglig leder Lee Charnley. Ut går finansdirektør John Irving som skal begynne i ny jobb på Newcastle Airport, samt Mike Ashley selv som dermed ikke skal være med å bestemme over klubbens drift fremover.

Dette gjør at Steve McClaren blir eneste hovedtrener/manager i en Premier League-klubb som også er en del av styret.

Daglig leder Lee Charnley sier i uttalelsen:

“Dette er et veldig positivt steg videre for klubben og jeg er henrykt over at Steve, Graham og Bob vil være med meg i styret. Det er spesielt viktig for oss at hovedtreneren også blir et styremedlem for å få en full forståelse for klubben og hele dens operasjoner, ikke bare fra en fotballfaglig side. I Steve har vi en person som er imøtekommende til det ansvaret.”

“Graham og Bob sitt engasjement for klubben er definitivt og jeg tror at med våre kollektive ferdigheter, kunnskap og erfaringer, så er vi sammen fryktelig sterk. Men, selvfølgelig, vi har alle våre hovedoppgaver, og det er et enormt felles ønske for klubben å drive fremover mot suksess.”

Hva tenker du om dette? Diskuter i forumet vårt!

 

You must be logged in to post a comment Login