Fremstøt på overgangsmarkedet?

Oppdatert: 01. September 2020

Det virker som at Newcastle er i ferd med å gjøre et skikkelig fremstøt på overgangsmarkedet.

I dag melder flere troverdige kilder at Newcastle er i samtaler med Bournemouth om en overgang for Callum Wilson. Sky Sports og The Chronicle bekrefter, etter en rapport fra talkSPORT, at det diskuteres en overgangsordning som medfører at Matt Ritchie går motsatt vei. Bournemouth skal ifølge Sky Sports ønske seg vingen, noe som kan synes å gjøre The Magpies til en favoritt i kampen om spissens signatur. En interessant detalj er at spillerne deler den samme agenten, og at det er han som har kommet med forslaget om å inkludere Ritchie i forhandlingene. Det kan tyde på at vingen selv er positiv til en overgang til Bournemouth, hvor familien hans fortsatt oppholder seg. Ifølge Sky Sports og Daily Mail er også Aston Villa i samtaler med Bournemouth om en overgang for Wilson. Som tidligere meldt skal 28-åringen være pekt ut som førstevalget til Steve Bruce.

The Telegraph melder i dag at Ryan Fraser skal ha takket ja til et kontraktsforslag fra Newcastle, men at skotten likevel har valgt å utsette sluttføringen av en overgangen. Bakgrunnen for dette er ikke kjent, men det er grunn til å anta at spilleren tviholder seg til at andre klubber vil komme på banen. Kantspilleren er for tiden kontraktsløs, og The Magpies har ifølge rapportene hatt spilleren i kikkerten i lang tid. Den muntlige avtalen er nok en viktig faktor med tanke på at Steve Bruce er villig til å gi slipp på Ritchie, som for bare noen måneder siden forlenget sin kontrakt med klubben. Ifølge rapporten er det noen dager siden en avtale med spilleren kom på plass. Spilleren vil imidlertid ikke være Newcastle-eiendom før en signatur foreligger.

Flere kilder melder også i dag at Rob Holding nærmere seg en utlånsavtale med Newcastle. Arsenal-spilleren vil slutte seg til klubben ut sesongen, og det er ventet at overgangen sluttføres innen ukens utløp.

For øvrig nevnes det at Newcastle fremdeles er i samtaler med PAOK om en overgang for Dimitrios Giannoulis. Klubben har imidlertid flere venstrebacker i kikkerten, og prioriterer for øyeblikket rekrutteringer i øvrige posisjoner. Jamal Lewis, Rogerio og Danny Rose er andre alternativer Steve Bruce har på blokken sin, men interessen i greske Giannoulis fremstår for øyeblikket langt mer konkret.

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login