Status: Newcastles jakt på kvartett

Oppdatert: 02. September 2020

Newcastle har fått fart på sakene på overgangsmarkedet. Her er status på de fire innkommende overgangene som de for øyeblikket jobber med. 

Ryan Fraser
Troverdige medier er enige om at Newcastle og spilleren har hatt samtaler om en overgang, og at spilleren skal ha gitt uttrykk for at han ønsker en overgang til Nordøst-England. Kildene er imidlertid uenige i et vesentlig punkt; nemlig hvorvidt partene har kommet til enighet om spillerens personlige betingelser.

Både The Telegraph og talkSPORT hevder at partene er enige om spillerens kontrakt, og at det derfor bare er en medisinsk sjekk og en signatur som gjenstår. The Chronicle og Sky Sports melder på sin side at det for øyeblikket ikke foreligger enighet om spillerens lønnsbetingelser. The Times melder onsdag kveld at en avtale med spilleren skal være nær.

Det er imidlertid mye som tyder på at Ryan Fraser kan ende opp på Tyneside innen kort tid.

Robert Holding
Svært troverdige Alan Nixon melder på sin Twitter-konto at Rob Holdings utlånsavtale sluttføres i dag. The Chronicle melder på sin side at overgangen sannsynligvis vil bli satt på vent inntil det er ryddet plass i tropper for Arsenals midtstopper. Ifølge lokalavisen er både Fabian Schar og Florian Lejeune satt på overgangslisten. Det er godt mulig at overgangen klargjøres nå, men at den fullbyrdes først når klubben har sagt farvel til en midtstopper i egne rekker.

Callum Wilson
Ifølge rapportene skal Newcastle være Callum Wilsons foretrukne destinasjon. Bournemouth skal også være lysten på å gjennomføre overgangen med Newcastle, da de ønsker seg Matt Ritchie og en solid pengesum i retur. Også Matt Ritchie skal være positiv til å bli gjenforent med sin tidligere arbeidsgiver. Det er antatt at en avtale mellom klubbene kan foreligge innen kort tid.

Dimitrios Giannoulis
Interessen i grekeren er reell, og samtaler med PAOK skal allerede ha funnet sted. Kilder er imidlertid uenige hvorvidt Newcastle faktisk allerede har bydd på spilleren eller ikke. Mye tyder imidlertid på at venstrebacken er en rimelig reserveløsning om ikke Steve Bruce får napp fra annet hold, hvor sommerens budsjett synes å sette klare begrensninger. Som nevnt har Newcastle også en interesse i Jamal Lewis, Rogerio og Danny Rose. Alle i den nevnte trioen er imidlertid vesentlig mer kostbare sammenlignet med Dimitrios Giannoulis. Muligens vil en venstreback først ankomme Tyneside etter at øvrige overganger – både inn og ut – har blitt fullbyrdet.

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login