Forumet – kun for medlemmer?

Oppdatert: 16. June 2011

Bør diskusjonsforumet være et privilegium kun for medlemmer av supporterklubben? Vi trenger DIN mening!

Det har vært et par supportere som har ytret meninger om at vi bør stenge forumet og kun la medlemmer av TAN få poste i det. Jeg må også innrømme at jeg har tenkt litt på dette, i og med at innmeldingstallene i supporterklubben er relativt skrale. Selv om vi sikkert er blant de 10 klubbene med mest fans i Norge, ligger vi helt nede på en 17. plass på SBFs ranking hva medlemstall angår, bak CCC-lag som QPR (ex), Nottingham og Derby. Det er klart at noe må gjøres siden så mange sitter på gjerdet. Vi kan ikke fortsette å drive en supporterklubb om kun 20 % av de norske tilhengerne slutter opp om vår nye redelige supporterklubb som har MEDLEMMENE og ikke profitten i fokus.

Til saken: Jeg har tenkt at en eventuell lukking vil bli økte innmeldinger på kort sikt, men at aktiviteten går ned som en konsekvens av at alle som poster her inne helt sikkert ikke melder seg inn. Vi er i så fall avhengige av at de fleste “bærebjelkene” (de mest aktive) betaler kontigenten slik at aktiviteten ikke dropper drastisk. Og så får vi håpe at mange av de ikke fullt så aktive også melder seg inn.

Hva synes dere? Jeg vil ha innspill av ALLE – så mange som mulig. Både aktive forumbrukere, og debattanter som kun poster en gang i blant. Det spiller ingen rolle om du er medlem eller ikke. Det viktiste er å få til en bra debatt rundt emnet slik at vi kan bestemme oss for den beste løsninga!

Hva mener DU? Vennligst send oss en kort melding via dette skjemaet eller skriv et innlegg i denne tråden.

You must be logged in to post a comment Login