Kev’ fikk fem

Oppdatert: 16. June 2011

Kevin Nolan forlater Newcastle til fordel for West Ham og Championship-spill. Newcastle-kapteinen signerte for fem år og fikk dermed oppfylt ønsket om en langtidskontrakt.

Barton som eneste gjenstående av det en gang fryktede trekløveret.

I kjølvannet av fransk ankomst og mislykkede kontraktsforhandlinger, serverte man ved lunsjtider i går en nyhet om et forestående salg av vår mest sentrale spiller de siste sesongene.

London-klubben bød på Nolan allerede forrige uke, men budet ble raskt avslått da det ikke innfridde verditakst. Nylig ansatte Sam Allardyce, godt kjent i nordøst for sin trenergjerning, la inn nye og forbedrede tall som naturligvis ble akseptert, og det bekreftes at den tidligere Bolton-spilleren gjennomførte den medisinske undersøkelsen uten besvær.

West Ham rykket ned inneværende sesong og må belage seg på spill i Englands nest øverste divisjon fra august. Tidligere Chelsea- og Portsmouth-trener, Avram Grant, fikk som kjent fyken etter en feilslått jakt på overlevelse og det er altså Big Sams oppgave å få dem opp der de helst ønsker å være.

Sam Allardyce kjenner Nolan fra tiden i både Bolton og Newcastle og midtbaneankeret vil sannsynligvis spille en sentral rolle i kampen om opprykk.

Overgangssummen sies å være på rundt £3mill.

kilde: Skysports

You must be logged in to post a comment Login