– To kandidater gjenstår

Oppdatert: 22. April 2015

Innen utgangen av mai skal Newcastles nye head coach være klar. Kun to kandidater skal være aktuelle.

Det skriver den Newcastle-baserte lokalavisen The Chronicle. Ifølge avisen er det nå kun John Carver og Steve McClaren som gjenstår som kandidater.

Bundesliga-manager Lucien Favre kan likevel komme inn som en joker i kampen om stillingen. Favre skal ifølge Chronicle være interessert i jobben, og svaret på hvem av de tre man ender opp med, er ventet å komme bare dager etter sesongens siste kamp, som spilles mot West Ham 24. mai.

Klubben skal ifølge ryktene ønske å avvente avgjørelsen rundt Carvers framtid til etter de siste kampene, for å se om resultatene bedrer seg. Manageren har så langt kun ført Newcastle til to ligaseire siden han tok over lederrollen, og Newcastle har ikke prestert så dårlig siden nedrykkssesongen.

Carver har kontrakt med klubben til 2020, og det ventes at han uansett vil få en rolle i Newcastle for å unngå å utbetale noen form for kompensasjon. Allerede i helgen begynte ryktene å gå om at avgjørelsen var tatt, og Carver tildelt rollen som head coach på permanent basis. Dette etter at Jonas Gurierrez ble vraket fra troppen, på grunn av det som skal være kritiske Twitter-meldinger om situasjonen i Newcastle.

 

You must be logged in to post a comment Login