Forandring i overgangsplaner?

Oppdatert: 17. January 2011

Jay Bothroyd vil ikke forlate Cardiff, Best og Løvenkrands har imponert og Alan Smith er skada. Dermed kan det være duket for forandringer i Alan Pardews overgangsplaner for januarvinduet.

Det kan se ut til at manager Alan Pardew blir nødt til å tenke nytt i forhold til hvem han skal hente inn for å forsterke laget. Jay Bothroyd vil trolig ikke forlate Cardiff City, og Leon Best og Peter Løvenkrands har plutselig begynt å imponere. Samtidig hinket Alan Smith av banen med skade i går, og med Cheick Tiote ute i to kamper til med karantene, så kan det hende at en defensiv midtbanespiller har rykket opp til førsteplass på Pardews ønskeliste.

Til lokalavisen Evening Chronicle sier Pardew at han har blitt imponert over Shola Ameobi og Leon Best. “De kan ha løst et problem for meg, som gjør at jeg kan tenke annerledes” Men det er ikke bare de to.
– Peter Løvenkrands har også gjort det bra. Og rett bak dem har vi Phil Airey. Shola og Leon var like gode som hjemmelagets spisser Darren Bent og Asamoah Gyan. De gjorde det veldig bra. Dette er bra for oss, siden vi har Andy (Carroll, journ.anm.) på skadelisten. Dette har endret mine tanker om overgangsvinduet. Vi vil trolig se oss om etter forsterkninger i andre lagdeler nå, sier Pardew.

Pardew har altså latt seg imponere av sine spissreserver, men av en eller annen grunn utelater han å nevne navnet Nile Ranger…

På spørsmål om Jay Bothroyd svarer Pardew nok en gang at han har blitt imponert av Leon Best, og at han vil forsøke å forsterke andre lagdeler i stedet. Dermed er det bare å håpe at Leon Best og Peter Løvenkrands fortsetter å imponere, løftet av oppmuntrende tilbakemeldinger fra manageren.

Alan Smith vil nå trolig være ute en stund. Det betyr at Alan Pardew nå kanskje vil forsøke å hente inn en defensiv midtbanespiller. Selv om Danny Guthrie gjorde en helt ok jobb, uten å imponere i den posisjonen i går, og både Dan Gosling og Fabricio Coloccini kan vikariere der om nødvendig, er det vanskelig å ikke se behovet for en god backup til Tiote.

You must be logged in to post a comment Login