Før kampen: Wolverhampton Wanderers

Oppdatert: 27. October 2023

Vi retter blikket tilbake mot Premier League og forbereder oss på Matchday 10. I morgen er vi gjester hos Wolves på Molineux Stadium, ivrige etter å sikre oss ytterligere tre verdifulle poeng.

Dato: 28. oktober 2023

Kampstart: Kl. 18.30 Molineux Stadium

Dommere: Anthony Taylor (Hoved), Gary Beswick & Adam Nunn (Linje), Thomas Bramall (Fjerde). Jarred Gillett (VAR), Steve Meredith (VAR assistent).

Newcastle United

Vi går inn i kampen i morgen med en god sesongstart bak oss. Selv med den tøffe starten og tre tap på rad, er vi nå ubeseiret på fem i ligaen som plasserer oss på en sjetteplass med 16 poeng. I det tette kampprogrammet har vi klart oss bra og balansert turneringene på en fin måte. Vi gikk derimot på et knepent tap mot Dortmund i midtuken, vårt første tap etter en ubeseiret rekke på åtte kamper hvis vi regner med alle turneringer.

I forrige runde viste vi styrke og blåste Crystal Palace av banen på St. James’ Park med en overlegen 4-0 seier på hjemmebane, en bragd med tanke på hvor gode de har vært defensivt denne sesongen. Vi gikk ikke bare fra kampen med tre poeng, men hevet målforskjellen til +15 – den beste i hele ligaen. Med 24 mål på ni kamper, topper vi også scoringsstatistikken. Bakover har det blitt bedring, etter få mål bakover den siste tiden, topper vi listen med flest rene bur sammen med Arsenal, Tottenham og Crystal Palace.

Skadesituasjonen gir hodebry for Eddie Howe. Det kom fram i dag at Elliot Anderson mest sannsynlig er ute i åtte uker med ryggproblemer. Alexander Isak ble byttet tidlig av i midtuken, det skal være snakk om problemer med lysken. Jacob Murphy ble også byttet av i midtuken, innhoppet til vingen varte ikke lengre enn fem minutter ettersom han fikk en skulder ut av ledd.

Sannsynlig lagoppstilling fra FOTMOB (4-3-3)

Nick Pope

Kieran Trippier – Jamaal Lascelles – Fabian Schär – Dan Burn

Sean Longstaff – Bruno Guimarães – Joelinton

Miguel Almirón – Callum Wilson – Anthony Gordon

Wolverhampton Wanderers

Wolves tar imot oss på Molineux Stadium i morgen. Laget fra Midlands har hatt en moderat start på sesongen, plassert på en 12. plass med 11 poeng. Laget har vist både styrker og svakheter, med tre seiere, to uavgjort og fire tap. De har scoret 11 mål, men sluppet inn 15, som gir en negativ målforskjell.

I de siste kampene har Wolverhampton vist at de har potensial til å konkurrere på høyt nivå. De kommer fra en borteseier mot Bournemouth, spilte uavgjort mot Aston Villa og for to runder siden sjokkerte de med å vinne 2-1 mot Manchester City. Men en bekymringsverdig trend er lagets manglende evne til å holde buret rent; de har ikke klart det i de siste syv kampene. Laget har også slitt med disiplinære problemer, de topper statistikken for flest gule kort og innehar andreplassen når det er snakk om det røde.

Nøkkelspilleren å følge med på er Pedro Neto, den 23 år gamle vingen, har vært et lyspunkt for ulvene denne sesongen. Han topper målgivende listen i ligaen sammen med vår mann Kieran Trippier, De to er oppført med seks målgivende hver.

To viktige spillere for ulvene er tilbake i morgen. Mario Lemina er tilbake etter å ha sonet ferdig det røde kortet hans fra Aston Villa-kampen, og Nelson Semedo er tilbake etter å ha sonet ferdig for sine fem gule kort.

Skadesituasjonen er ikke krise, men Jean-Ricner Bellegarde er fortsatt usikker, mens Hugo Bueno er utilgjenelig med lårproblemer.

Sannsynlig lagoppstilling fra FOTMOB (5-4-1)

José Sá

Nélson Semedo – Craig Dawson – Max Kilman – Toti Gomes – Rayan Ait Nouri

Pedro Neto – Mario Lemina – Joao Gomes – Hee-Chan Hwang

Matheus Cunha

Historikk mot WOL i PL:
Seier: 4
Uavgjort: 10
Tap: 2
Totalt: 16

 

Siste fem oppgjør i PL:

Newcastle

2-1

Wolves

12.03.23

Wolves

1-1

Newcastle

28.08.22

Newcastle

1-0

Wolves

08.04.22

Wolves

2-1

Newcastle

02.10.21

Newcastle

1-1

Wolves

27.02.21

 

Sesongen så langt

Newcastle

 

Wolves

6.

Tabellplass

12.

5

Seier

3

1

Uavgjort

2

3

Tap

4

2.67

Gj.snitt mål per kamp 1.22

1

Gj.snitt innsluppet per kamp

1.67

4

Rene bur

1

2.89

Gj.snitt sjanser per match

1.56

0-8 mot SHU

Største seier

2-1 mot MCI

3-1 mot BHA

Største tap

1-4 mot BHA

 

You must be logged in to post a comment Login