Før kampen: Manchester United

Oppdatert: 01. November 2023

Ny midtuke kamp, men denne gangen er det Carabao cupen og ikke Champions League. Etter avansement mot Manchester City fikk vi et nytt Manchester-lag men denne gang de røde. I kveld gjester vi Old Trafford med et håp om avansement.

Dato: 1. November 2023

Kampstart: Kl. 21.15 Old Trafford

Dommere: Robert Jones (Hoved), Edward Smart & Nick Greenhalgh (Linje), James Bell (Fjerde). Ingen VAR før semifinaler.

Newcastle United

I kveld er vi klare for å ta turen til Old Trafford i fjerde runde av Carabao Cup. Etter vår imponerende seier mot Manchester City på hjemmebane i forrige runde, hvor vi vant 1-0, står nå det andre Manchester laget for tur. Det er verdt å merke seg at det var nettopp Manchester United som vi møtte i finalen forrige sesong, hvor de vant 2-0.

Tilbake i 2012/2013-sesongen da vi møttes på Old Trafford, men da i tredje runde. Papiss Cisse scoret på hodet for oss, men det var dessverre ikke nok til å sikre avansement. Mål fra Anderson og Tom Cleverley førte til at hjemmelaget vant 2-1 den gangen.

Når vi går inn i denne kampen, gjør vi det med en god rekke bak oss, til tross for et uavgjort resultat i helgens kamp mot Wolves på Molineux. Vi har vunnet seks av de siste ti kampene våre, spilt uavgjort i tre av dem, og kun tapt én.

Dessverre har vi noen utfordringer når det gjelder skader og suspensjoner. Sven Botman er ute lenger enn forventet, og ifølge Eddie Howe tar de det dag for dag med skade hans. Alexander Isak forventes ikke å være tilbake før etter den neste landslagspausen. I tillegg til dette vet vi at Harvey Barnes er langtidsskadet, Sandro Tonali er utilgjengelig ut sesongen, Jacob Murphy er ute med en skulderskade, og Elliot Anderson sliter med ryggproblemer.

Ingen sannsynlig lagoppstilling.

 Manchester United

Manchester United, som forrige sesong vant cupen for sjette gang og dermed er regjerende mestere, har opplevd en turbulent start på årets sesong. Til tross for en god sesong forrige sesong har laget slitt, spesielt etter helgens skuffende 0-3 tap mot City på Old Trafford. Etter 10 serierunder står de med 5 seire og 5 tap, og i Champions League har resultatene vært skuffende med kun én seier på tre kamper. Dette plasserer dem på tredjeplass, bak det antatt svakere Galatasaray, som klarte å slå dem 2-3 på Old Trafford. I den tredje runden av cupen viste de derimot styrke, da de sikret avansementet med en overbevisende 3-0 seier mot Roy Hodgson og Crystal Palace.

I tillegg til de sportslige utfordringene, sliter Manchester United med skader. Lisandro Martinez og Amad Diallo er begge ute med langtidsskader, mens Tyrell Malacia og Luke Shaw har vært ute en periode, og det er usikkert når de vil være tilbake i kampform. Aaron Wan-Bissaka og Casemiro nærmer seg en retur, men det er usikkert om de vil være klare til kampen mot oss. 

Ingen sannsynlig lagoppstilling.

Siste fem oppgjør:
Newcastle United 2-0 Manchester United 02.04.2023 Premier League
Manchester United 2-0 Newcastle United 26.02.2023 EFL cup
Manchester United 0-0 Newcastle United 16.10.2022 Premier League
Newcastle United 1-1 Manchester United 27.12.2021 Premier League
Manchester United 4-1 Newcastle United 11.09.2021 Premier League

You must be logged in to post a comment Login