Før kampen: Tottenham Hotspur FC

Oppdatert: 22. October 2022

Det er et tett kampprogram, kampen i morgen blir den tredje på en uke. En tøff bortekamp venter på Tottenham Hotspur Stadium. Sist Newcastle var på besøk hos Tottenham ble det en blytung kveld. Er det mulig å ta med seg poeng hjem til Newcastle?

Dato: 23. oktober 2022

Kampstart: Kl. 17.30 Tottenham Hotspur Stadium

Dommer: Jarred Gillett

Newcastle United

Det ble tre nye poeng i midtuken og Newcastle fortsetter å kjempe om en høy plassering på tabellen. I tillegg til en god sesongstart er de det beste defensive laget i ligaen, med kun ni mål imot på 11 kamper. Eddie Howe er ute etter å bevise at Newcastle er et lag som kan hamle opp med de beste og er ubeseiret på 6 kamper, kan de fortsette rekken?

Newcastle har flere spillere som er ute med langtidsskader. Dette gjelder Matt Ritchie, Karl Darlow, Emil Krafth, Alexander Isak og Allan Saint Maximin. Ingen blir å se de neste kampene. Midtbane krigeren Joelinton fikk en trøkk i kampen mot Everton og ble tatt av etter første omgang. Eddie Howe er usikker på om Joelinton blir klar, men han skal testes før kampstart. Vi krysser fingrene.

Sannsynlig lagoppstilling (4-3-3)

Nick Pope

Kieran Trippier – Fabian Schär – Sven Botman – Dan Burn

Sean Longstaff – Bruno Guimarães – Joseph Willock

Miguel Almirón – Callum Wilson – Ryan Fraser

Tottenham Hotspur FC

Tottenham under Antonio Conte er blitt et solid lag. London laget ligger på en tredje plass før helgens runde. Det har vært en solid start på sesongen, men de har en tendens til å slite mot de andre storlagene og står med ett poeng av ni mulige mot sine rivaler. De er avhengig av å ta tre poeng på hjemmebane i morgen for å holde tritt med tabelltoppen.

Skadelisten til Tottenham er ikke lang, men to stjernespillere er ute med skade. Dejan Kulusevski er ute med et lår problem og nyinnkjøpte Richarlison har problemer med leggen. Ellers har Antonio Conte et mangfold av spillere og velge til kampen mot Newcastle.

Sannsynlig lagoppstilling (5-3-2)

Hugo Lloris

Emerson Royal – Cristian Romero – Eric Dier – Clément Lenglet – Ryan Sessegnon

Rodrigo Bentancur – Yves Bissouma – Pierre-Emile Højbjerg

Harry Kane – Heung-min Son

Innbyrdes oppgjør

Det er totalt spilt 54 kamper mellom lagene i Premier League historien. Tottenham leder statistikken med 24 seiere, Newcastle står med 22 seiere og åtte av kampene i mellom lagene har endt uavgjort. Det samme oppgjøret i forrige sesong ble ikke pent for Newcastle, da de ble knust 5-1. Fabian Schär scoret for gjestene mens Ben Davies, Matt Doherty, Heung-min Son, Emerson Royal og Steven Bergwijn noterte seg alle for en scoring hver.

You must be logged in to post a comment Login