Før kampen: Oldham – Newcastle

Oppdatert: 15. July 2014

I kveld setter Newcastle kursen mot nydøpte «Sportsdirect.com Park» for å møte League One-laget Oldham Athletic til første kamp i årets pre season.

Newcastle har i løpet av forsommeren allerede gjort store utskiftninger i troppen og mange er nok spente på om vi får se noen nye fjes på matta i kveld. På den andre halvdelen finner vi et Oldham som er ledet av 33 år gamle Lee Johnson. Den unge treneren med spillererfaring fra for eksempel Brighton, Bristol City og Kilmarnock, er nok spent på hvordan laget kommer til å opptre mot storebror Newcastle i kveld.  Også i Oldham har det vært gjort store inngrep i stallen nylig. Fem nye spillere har kommet inn og Latics-supporterne vil nok holde et ekstra øye med nysigneringen Timothée Diéng som er ventet å starte dagens kamp. 22 år gamle Dieng kommer fra Stade Brestois og er kanskje en mann som har vært på blokka til vår egen Graham Carr?

Det ventes at Newcastle stiller et ungt mannskap i kveld. Tim Krul, Moussa Sissoko og Cheik Tiote er ikke med grunnet deltagelsen i VM, men det spekuleres i at det er muligheter for å se både nyutnevnte visekaptein Siem De Jong, Jack Colback og Ayoze Perez i løpet av matchen. Jak Alnwick vil sannsynligvis starte i mål siden Rob Elliot ikke skal ha vært involvert i treningene så langt. Santon er ute med skade og Debuchy er på vei til Arsenal så de kan begge regnes som ute av matchen.  Sett bort ifra dette er det ganske vanskelig å gjette på hvem som blir involvert.

En ting er uansett sikkert, mange Newcastle-spillere har behov for å overbevise i dagens kamp. Kvelden blir spennende.

You must be logged in to post a comment Login