Før kampen: Newcastle – Swansea

Oppdatert: 24. April 2015

Med seks strake tap og nok en boikott i vente, står Newcastle foran en svært tøff kamp lørdag, når svanene fra Wales kommer på besøk.

Dato: 25. april

Tidspunkt: 17:00

Dommer: Neil Swarbrick (Lancashire): 2014/15 stats- 31 kamper, 123 gule kort, 4 røde kort

Siem de Jong ventet tilbake

Newcastle United Sign Siem de Jong

Siem de Jong er tilbake i trening etter han kollapset lungen tidligere i høst, og nederlenderen kunne gjøre sin første opptreden siden august etter å ha kommet igjennom to U21-kamper uskadd. Ving Rolando Aarons (hamstring) og forsvarer Paul Dummett (kne) er tilbake i trening, men vil ikke bli risikert. Moussa Sissoko soner sin siste av 2 kamper, mens Papiss Cisse soner sin 5 av totalt 7. Massadio Haidara (kne), Cheick Tiote (kne) og Steven Taylor (Akilles) er forsatt utilgjengelige.

Swansea mangler back Neil Taylor som er suspendert, mens Kyle Naughton (ankel) Bafetimbi Gomis (hamstring) og Tom Carroll (ankel) er alle ventet å bli satt på sidelinjen med skade.

John Carver før oppgjøret:

“Swansea er et lag som vil prøve å holde på ballen, så vi må være tålmodig, men jeg er nødt til å komme opp med en vinnende formel for å skaffe alle poengene. Jeg husker i ligaen i fjor hvor de fikk et sent vinnermål, som tok brodden av oss. Vi vet hva Swansea er i stand til og vi kjenner deres styrker og svakheter, men det handler om oss nå. Vi fikk en uavgjort borte mot dem tidligere i sesongen, og vi er ute etter å ta det ett skritt videre denne helgen. ”

Garry Monk, Swansea manager:

“Hver gang vi har hatt et tilbakeslag denne sesongen, har vi kommet tilbake sterk. Forhåpentligvis kan vi vise det igjen på lørdag. Vi må begynne godt og få litt fart i spillet, noe som vil forhåpentligvis vil påvirke dem. Vi har gjort det bra der de siste årene, og det er et flott sted å spille fotball. Banen er god og publikum er fantastiske, så det er et tøft sted å gå. Newcastle vil ønske å reise kjerringa etter de siste resultater, og John (Carver) er en erfaren trener, som jeg er sikker på vil gjøre sitt beste for få beste ut av spillerne sine.”

VISSTE DU?

Swansea er en av tre nåværende Premier League-klubber Newcastle ikke har slått på St. James ‘Park i Premier League tiden – de andre er Burnley og Hull.

You must be logged in to post a comment Login