Før kampen: Manchester United

Oppdatert: 15. October 2022

Newcastle er i kjempeform, to seiere på rad og en målforskjell på 9-2. Nå venter Old Trafford hvor the magpies kun har vunnet en gang i Premier League æren. Det blir en tøff og spennende kamp for Eddie Howe og hans menn.

Dato: 16. oktober 2022

Kampstart: Kl. 15.00 Old Trafford

Dommer: Craig Pawson

Newcastle United

Newcastle dominerte forrige helg med enda en stor seier og det er god stemning i nordøst-England. Åtte kamper er spilt og de er i et godt selskap på tabellen med en sjette plass. Flere viktige spillere er tilbake fra skader og det har resultert i to seiere på rad. 14 poeng etter åtte kamper er et godt utgangspunkt så tidlig i sesongen.

Emil Krafth, Karl Darlow og Matt Ritchie er fortsatt utilgjengelige. Jonjo Shelvey viser god fremgang og vil i nærmeste fremtid være klar for dyst igjen. Alexander Isak er nærme en retur, men vil ikke bli en del av kamptroppen i helgen. Det er godt å se at skadelisten minker og flere av de viktige spillerne er tilbake for fullt.

Sannsynlig lagoppstilling (4-3-3)

Nick Pope

Kieran Trippier – Fabian Schär – Sven Botman – Dan Burn

Joseph Willock – Bruno Guimarães – Joelinton

Miguel Almirón – Callum Wilson – Allan Saint Maximin

Manchester United

Erik Ten Hag tok over de røde djevlene i sommer, og har en stor jobb foran seg ved å ta Manchester United tilbake til trofeer og Champions League. Sesongen startet på grusomt vis med to tap mot antatt svakere motstand på de to første kampene. Etter den grusomme staten har de tatt seg opp og kun tapt en kamp og vunnet de resterende. Laget kommer nettopp fra en sliteseier mot Omonia Nicosia på Old Trafford i Europa League på torsdagen.

Erik Ten Hag må klare seg uten Harry Maguire, Donny Van de Beek, Brandon Williams og Aaron Wan-bissaka. Scott McTominay er suspendert etter 5 gule kort i ligaen og får ikke møte Newcastle. Vår egen Martin Dubravka får ikke være en del av kamptroppen ettersom han fortsatt er Newcastle eiendom og ikke kan møte hans moderklubb. Spissen Anthony Martial er usikker og han skal gjennom en late fitness test før kamp for å se om han er klar.

Sannsynlig lagoppstilling (4-2-3-1)

David De Gea

Diogo Dalot – Raphäel Varane – Lisandro Martinez – Luke Shaw

Casemiro – Christian Eriksen

Antony – Bruno Fernandes – Marcus Rashford

Cristiano Ronaldo

Innbyrdes oppgjør

I Premier League har det vært 54 møter mellom lagene. Manchester kommer klart best ut av statistikken og står med 32 seiere. Newcastle kan bare vise til 7 seiere og 15 uavgjort mot de røde djevlene. I det samme oppgjøret forrige sesong vant Manchester 4-1 med to scoringer fra Cristiano Ronaldo, ett fra Bruno Fernandes og ett fra Luke Shaw. Javier Manquillo scoret for Newcastle.

You must be logged in to post a comment Login