Før kampen: Crystal Palace

Oppdatert: 08. November 2022

Det er tid for den engelske ligacupen igjen. Mål fra Jamaal Lascelles og Chris Wood var nok på bortebane mot Tranmere Rovers i den andre runden, og i morgen venter Crystal Palace under flomlyset på St. James Park.

Dato: 9. November 2022

Kampstart: Kl 20.45 St. James Park

Dommer: Graham Scott

Newcastle United

Forrige runde i cupen endte med en 1-2 seier for Newcastle borte mot Tranmere Rovers. Newcastle er et av de beste formlagene i Europa, de har ikke tapt på 9 kamper og sluppet inn færrest mål sammen med Arsenal i ligaen. Det høyt-flyvende laget ligger på en tredjeplass i Premier League med 27 poeng på 14 kamper og en positiv målforskjell på 17. St. James Park er om dagen et sted de fleste lag ikke vil dra, Newcastle er ubeseiret på hjemmebane i 11 kamper.

Alexander Isak, Matt Ritchie, Paul Dummet og Emil Krafth er fortsatt utilgjengelige med skader. Emil Krafth skadet korsbåndet sitt nettopp i cupen mot Tranmere. Callum Wilson ble tatt av etter 45 minutter mot Southampton på søndag grunnet feber, han vil bli testet nærmere kampstart om han skal være en del av troppen. Joseph Willock fikk en trøkk på ankelen sin søndag, men skal være klarert for spill i morgen.

(Ingen sannsynlig lagoppstilling)

Crystal Palace

I andre runde av cupen besøkte Crystal Palace, Oxford United. Det endte med en 0-2 seier med scoringer fra Odsonne Edouard og Luka Milivojevic. Crystal Palace har hatt en god start i ligaen. De ligger på en tiende plass med 19 poeng og minus to i målforskjell. De kommer fra en sterk borteseier i helgen mot West ham, og stå med tre seiere, ett uavgjort og ett tap på de siste 5 kampene.

Patrick Vieira må klare seg uten McArthur og Christopher Richards på grunn av skader. Odsonne Edouard er tvilsom til kamp og sjansen er liten for at han reiser til Newcastle.

(Ingen sannsynlig lagoppstilling)

Tidligere møter

Crystal Palace gjestet St. James Park så nylig som 3. september, det ble poengdeling og ingen scoringer utenom et annullert selvmål av Crystal Palace. Annulleringen av selvmålet ble gransket av FA og dommerforbundet, konklusjonen var klar på at det var en feilavgjørelse. Målet skulle stått og det kostet mest sannsynlig Newcastle to poeng.

På de siste fem oppgjørene mellom klubbene står Newcastle med to seiere, to uavgjort og ett tap.

 

You must be logged in to post a comment Login