Før kampen: Bournemouth

Oppdatert: 11. November 2023

Det er klart for den siste kampen før en kommende landslagspause, som passer godt med hensyn til skadelisten vår. Til tross for skadebekymringene er vi fast bestemt på å hente tre poeng når vi står overfor Bournemouth på Vitality Stadium i kveld.

Dato: 11. november 2023

Kampstart: Kl. 18.30 Vitality Stadium

Dommere: Chris Kavanagh (Hoved), Darren Cann & Nick Hopton (Linje), James Linington (Fjerde). John Brooks (VAR), Gary Beswick (VAR assistant).

Newcastle United

Etter forrige rundes imponerende hjemmeseier mot Arsenal, finner vi oss nå på en respektabel sjetteplass med 20 poeng, kun fire poeng bak fjerdeplassen. Våre spillere har virkelig vist frem sitt beste i en utfordrende periode. Etter at Tottenham tapte mot Chelsea, er det vi som topper formtabellen og har gått lengst ubeseiret. Sist vi tapte var mot Brighton 2. september.

Midtukekampen ble dessverre en tøff utfordring, og vi måtte se oss slått av Dortmund igjen. Dette har plassert oss sist i gruppen, men det er fortsatt håp og alt å spille for i de kommende kampene mot PSG og AC Milan.

Dessverre har skadesituasjonen forverret seg. For øyeblikket er hele 11 spillere utilgjengelige, dette inkludert  Callum Wilson, som er usikker til dagens kamp på grunn av en stram hamstring han pådro seg i midtuken. Et ekstra tilbakeslag er at Bruno Guimarães pådro seg sitt femte gule kort for sesongen i oppgjøret mot Arsenal og må stå over dagens møte mot Bournemouth.

Sannsynlig lagoppstilling fra FOTMOB (4-3-3)

Nick Pope

Kieran Trippier – Jamaal Lascelles – Fabian Schär – Lewis Hall

Joe Willock – Sean Longstaff – Joelinton

Tino Livramento – Anthony Gordon – Miguel Almirón

Bournemouth

Bournemouth med trener Iraola ved roret, har ikke startet sesongen som forventet, og laget befinner seg i en vanskelig situasjon etter de elleve første rundene av sesongen.

Med bare én seier hittil har Bournemouth samlet beskjedne seks poeng, mens de har måttet nøye seg med tre uavgjort og opplevd hele syv tap. Laget befinner seg blant de som scorer minst og slipper inn mest, en bekymringsfull oppskrift for overlevelse på det øverste nivået i engelsk fotball. Å ikke holde buret rent i de siste seks kampene har også bidratt til utfordringene de står overfor.

I EFL-cupen var opplevelsen til Bournemouth hakket bedre de tok deg til fjerde runde. Det ble derimot stopp, da de møtte Liverpool på Vitality Stadium og tapte knepent 1-2.

Når det gjelder skadesituasjonen, vil Bournemouth måtte klare seg uten Tyler Adams og Alex Scott. I tillegg er det usikkerhet knyttet til tilgjengeligheten til Ryan Fredericks, Emiliano Marcondes, Neto, og Darren Randolph. Et lyspunkt er imidlertid at Lewis Cook er tilbake fra suspensjon, og hans tilstedeværelse kan gi et løft til midtbanen.

Sannsynlig lagoppstilling fra FOTMOB (4-2-3-1)

Andrei Radu

Max Aarons – Chris Mepham – Illia Zabarnyi – Lloyd Kelly

Lewis Cook – Philip Billing

Antoine Semenyo – Ryan Christie – Marcus Tavernier

Dominic Solanke

Historikk mot BOU i PL:
Seier: 4
Uavgjort: 4
Tap: 2
Totalt: 10
Siste fem oppgjør i PL:
Bournemouth 1-1 Newcastle 11.02.23
Newcastle 1-1 Bournemouth 17.09.22
Bournemouth 1-4 Newcastle 01.07.20
Newcastle 2-1 Bournemouth 09.11.19
Bournemouth 2-2 Newcastle 16.03.19 

 

Sesongen så langt

Newcastle

 

Bournemouth

6.

Tabellplass

18.

6

Seier

1

2

Uavgjort

3

3

Tap

7

2.45

Gj.snitt mål per kamp

0.82

1

Gj.snitt innsluppet per kamp

2.45

5

Rene bur

1

2.55

Gj.snitt sjanser per match

0.91

0-8 mot SHU

Største seier

2-1 mot BUR

3-1 mot BHA

Største tap

6-1 mot MCI

 

You must be logged in to post a comment Login