Før kampen: Borussia Dortmund

Oppdatert: 06. November 2023

Ny Champions League kveld i vente, i morgen venter Dortmund, men denne gang på mektige Signal Iduna Park. Vi har pakket med oss gode resultater mot og er revansjelystne etter det knepne 0-1 tapet mot tyskerne sist.

Dato: 7. november 2023

Kampstart: Kl. 18.45 Signal Iduna Park

Dommere: Alejandro Hernández🇪🇸 (Hoved), Jose Naranjo Perez🇪🇸 & Diego Sanchez Rojo🇪🇸 (Linje), Cesar Soto Grado🇪🇸 (Fjerde). Carlos Del Cerro Grande🇪🇸 (VAR), Tiago Lopes Martins🇵🇹 (VAR assistent).

Newcastle United

Det er to uker siden nederlaget mot Dortmund hjemme på St. James’ Park og siden den gang har vi vært gjennom tre tøffe kamper som vi har kommet gjennom med bravur. Vi var først på besøk på Molineux hvor vi tok med oss ett poeng hjem, før et reservepreget Newcastle-lag sikret avansement i ligacupen da vi knuste Manchester United på Old Trafford. Vårt siste resultat er fra helgen da vi tok imot Arsenal og kasserte inn tre poeng i 1-0 seieren mot forrige sesongs andreplass. Dette er en prestasjon som kommer godt med når vi skal møte den gule veggen.

For øyeblikket befinner vi oss på tredjeplass gruppen. PSG leder gruppen med seks poeng, fulgt av Dortmund med fire poeng – samme som oss, men har imidlertid andreplassen på grunn av innbyrdes oppgjør. På bunnen av tabellen er AC Milan, som kun har samlet to poeng og har til gode å score i turneringen.

Skadesituasjonen har blitt stadig verre for oss for hver kamp vi spiller. I helgen måtte Dan Burn forlate banen på grunn av ryggproblemer etter et fall, og han forventes å være ute i tre måneder. Murphy som kom inn i andre omgangen ble også nødt til å forlate banen kort tid etter grunnet en skulder ute av ledd. Matt Targett, som rakk kun fem minutter i cupkampen må trolig gjennom en operasjon og forventes også å være ute i tre måneder. Med disse nye skadene er hele ni av våre spillere ute, inkludert Sandro Tonali, som soner for brudd på gambling reglementet. Dette setter oss i en utfordrende situasjon, men vi klarer å stille et konkurransedyktig lag som forhåpentligvis får sin revansje i morgen.

Sannsynlig lagoppstilling fra FOTMOB (4-3-3)

Nick Pope

Tino Livramento – Jamaal Lascelles – Fabian Schär – Kieran Trippier

Sean Longstaff – Bruno Guimarães – Joelinton

Miguel Almirón – Callum Wilson – Anthony Gordon

Borussia Dortmund

Siden møtet mot oss, har Dotmund vist ujevne resultater. De har i likhet med oss, spilt to ligakamper og en cupkamp. Det startet med et uavgjort borte mot Frankfurt i ligaen, deretter sikret de seg avansement i DFB Pokal hjemme mot Hoffenheim da de vant 1-0 og i helgen spilte de Der Klassiker på Signal Iduna Park som endte katastrofalt. De ble totalt ydmyket foran egen fans av Bayern Munich som hadde målshow med Harry Kane i spissen. 0-4 tapet gjør at Dortmund nå ligger syv poeng bak serieleder Bayer Leverkusen.

Når det gjelder skadesituasjonen, er har de mindre hodebry enn oss. Julien Duranville, som pådro seg en lårskade i pre-season, forventes ikke å være tilbake før januar. Emre Can pådro seg en skade i kampen mot oss sist og ble byttet ut etter 40 minutter. Han er mest sannsynlig utilgjengelig for morgendagens kamp, da han ikke har spilt en kamp siden.

Sannsynlig lagoppstilling fra FOTMOB (4-2-3-1)

Gregor Kobel

Julian Ryerson – Mats Hummels – Nico Schlotterbeck – Marius Wolf

Felix Nmecha – Marcel Sabitzer

Donyell Malen – Marco Reus – Jamie Bynoe-Gittens

Niclas Füllkrug

Motsatt oppgjør: Newcastle – Dortmund 0-1

 

Statistikk

60%

Ballinnehav

40%

1.08

xG

1.79

12

Totalt skudd

13

3

Skudd på mål

5

387 (82%)

Nøyaktige pasninger

234 (73%)

8

Frispark laget

15

11

Hjørnespark

9

 

You must be logged in to post a comment Login