Fire navn å merke seg

Oppdatert: 09. November 2019

Overgangsvinduet åpner så snart vi bikker år 2020. Det er ikke lenge til. Her er de fire heteste navene som klubben linkes til.

Ryan Manning
Manning, som opptrer vanligvis på venstrekanten, har blitt omskolert til venstrebacken denne sesongen. Ifølge rapporter har Newcastle speidet på spilleren flere ganger denne sesongen. Troverdige Football Insider hevdet så sent som forrige lørdag at Newcastle da hadde representanter på plass for å skue QPR-spilleren i aksjon mot topplaget Leeds United. Mannings kontrakt utløper ved sesongslutt, og står derfor i utgangspunktet fritt til å forhandle med en annen klubb om en Bosman-kontrakt allerede i januar. Det er imidlertid antatt at QPR har en opsjon på å forlenge 23-åringens kontrakt med ett år.

Mbawana Samatta
Genk-spilleren har gjort seg bemerket i Champions League denne sesongen, og scoret mot Liverpool tidligere denne uken. På fire Champions League-kamper står spissen med to mål og én målgivende denne sesongen. I hjemlig liga har Samatta seks mål på 13 kamper så langt. Forrige sesong ble han toppscorer i den belgiske ligaen med 20 fulltreffere på 28 kamper, i en sesong hvor han totalt scoret 32 mål på 51 kamper.

Ifølge BBC hadde Newcastle speidere på plass for å skue spissen i aksjon mot Liverpool på tirsdag. Det hadde også West Ham, ifølge samme rapport. I sommer meldt også Sky Sports at spissen var på Newcastles radar. Ifølge BBC har spissen en utkjøpsklausul på ti millioner pund, noe som er en svært lav sum for en notorisk målscorer i dagens marked.

Det ville ikke overraske om Newcastle gjør utskiftninger på topp i løpet av januarvinduet. Både Yoshinori Muto og Dwight Gayle er alt annet enn fornøyde, og har så langt spilt henholdsvis fjerde- og tredjefiolin. Som kjent forsøkte Newcastle å kvitte seg med Gayle i sommer, men spissen satt foten ned, da han ikke var interessert i en utlånsavtale med West Bromwich. Det ville ikke overraske om en av spillerne blir solgt eller leid ut i løpet av overgangsvinduet. I tillegg har man Andy Carroll – en spiller som har en merkverdig skadehistorikk og som i utgangspunktet blir kontraktløs ved sesongslutt. Attpåtil står Joelinton kun med ett mål denne sesongen, noe som gjør det aldeles lite fjernt med en nyervervelse på topp.

Ibrahima Sissoko
Ifølge Sky Sports har Newcastle allerede startet å forhandle med Strasbourg om en overgang for midtbanespilleren. Ifølge sportsnettstedet skal imidlertid ingen avtale være på plass – verken med spilleren eller klubben. The Chronicle har bekreftet interessen i franskmannen, men deres kilder i klubben har tonet ned at interessen har utartet seg til noe mer.

Jarrod Bowen
Hulls angrepsspiller har herjet i Championship denne sesongen, noe han også gjorde forrige sesong. Bowen står med fem mål på de siste fem kampene, og har totalt ni i ligaen. Interessen i 23-åringen har vært langvarig, og Steve Bruce er en stor fan. Faktisk var det Bruce som hentet spilleren til klubben fra relativt ukjente Hereford United. Hull skal kreve hele 20 millioner pund for spilleren, som også følges tett av blant andre Arsenal. Ifølge The Chronicle er Bowen en spiller som Newcastle studerer med lupe.

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login