Følg oss på Twitter!

Oppdatert: 13. November 2011

Nå har du mulighet til å følge supporterklubben, samt det enkelte teammedlemmet på Twitter.

TAN følger utviklingen

Vi i NewUtd-teamet har gått sammen om å gjøre det enklere, både for brukere av forum og nettside, å komme i kontakt med oss gjennom sosiale medier. Som kjent er vi på Facebook under navnet Toon Army Norway, der vi per i dag har over 800 medlemmer!

Følg TANs tvitringer!

Tiden er imidlertid inne for å ta et steg videre og gi rom for utvikling i overensstemmelse med den økende populariteten. Det vil derfor bli mulig for alle og enhver å følge det enkelte teammedlemmet – artikkelforfattere og moderatorer – på det sosiale nettstedet, Twitter, i tillegg til den allerede eksisterende siden på Facebook.

Arena for ris og ros

Har du for eksempel noe å utsette på enkeltartikler, finnes det altså muligheter for å komme i kontakt med aktuell skribent via det sosiale nettstedet forutsatt at man da har egen bruker.

Eller vil du simpelthen bare følge TAN_Stormo fordi du liker kampreferatene og er nysgjerrig på personen bak de artige overskriftene? Da har du sjansen til å bli bedre kjent med Stormo og følge hans daglige tweets om alt fra Newcastle til helgas rockekonsert!

Spre ordet

TAN har egen hashtag som gjør det mulig for oss å fange opp tweets som er direkte rettet mot supporterklubben. Sendes det en melding, avslutter man gjerne med #newutd. Man kan selvfølgelig også rette meldingen mot TAN ved å innlemme @NewUtd.

Eks: TAN_HenrikR Henrik Risdal @TAN_Stormo @TAN_Khoshnood Guthrie imponerer. Kan han tvinge seg inn i startelleveren og skyve ut Cabaye? @NewUtd #Guthrie #newutd

Vi setter også stor pris på om våre følgere sprer ordet og gjør andre oppmerksom på at vi faktisk er å finne på Twitter. I så fall nevnes supporterklubben med @NewUtd.

Det er viktig å understreke at den enkeltes ytring er av personlig og subjektiv karakter og representerer ikke TANs synspunkter på noen som helst måte.

Nedenfor følger en liste over teammedlemmer på mikrobloggnettstedet:

  • @NewUtd (supporterklubben)
  • @TAN_Nordin: Nordin Chena – leder av TAN – Toon Army Norway
  • @TAN_Stormo: Tom A. Stormo – skribent
  • @TAN_HenrikR: Henrik Risdal – skribent
  • @TAN_Khoshnood: Khosro Khoshnood – skribent
  • @TAN_Joakim: Joakim Leistad – skribent
  • @TAN__Andy (dobbel understrek): Andreas Langfeldt – skribent
  • @TAN_Elvenkind: Aksel Syvertsen – forumets overordnede moderator
  • @kyrreoye26: Kyrre Øye – skribent
  • @Matserazzi: Mats Wilhelmsen – skribent

 

You must be logged in to post a comment Login