Ettertraktet

Oppdatert: 22. June 2019

«Alle» vil ha Dwight Gayle. Iallfall er det ikke en overdrivelse om klubben befinner seg i Championship og har ambisjoner om opprykk.

Problemet er imidlertid at spissen selv ønsker å bli værende på Tyneside. Gayle skal være kjent med at Benitez ikke ønsker å ha spissen i stallen sin, om spanjolen i siste time skulle finne på å forlenge kontrakten sin med klubben. Det meste tyder imidlertid på at Newcastle innen kort tid må på managerjakt. Det er nok få som håper på et slikt utfall, men en av dem er angivelig Gayle. Med et slikt utfall er det også større sannsynlighet for at Gayle får en ny sjanse til å overbevise Newcastle-fansen om at han har mye ugjort på det øverste nivået.

Leeds, Stoke og Fulham skal alle jakte signaturen til 29-åringen. Nyopprykkede Norwich skal ifølge tidligere rapporter også ha Gayle i kikkerten. West Browmich, hvor Gayle tilbragte forrige sesong, ønsker i utgangspunktet også å hente tilbake spilleren. Som tidligere meldt var sistnevnte klubb rask med å melde om at det ikke ville bli signert spillere med Premier League-lønninger for kommende sesong. Som du kan lese her, er det imidlertid ikke utelukket at Salomon Rondon blir brukt som vekt for å kunne tilrettelegge for en Gayle-retur til klubben. Fansens håp om å bli gjenforent med Rondon avhenger imidlertid av at Benitez forlenger med Newcastle.

For West Bromwich scoret spissen 24 mål og hadde åtte målgivende pasninger på 41 kamper. Oppholdet i klubben ble kronet med prisen for klubbens beste spiller. Da Newcastle var i Championship sist noterte Gayle seg for 23 scoringer på 32 kamper. Sesongen etter ble det kun seks scoringer på 35 kamper i Premier League.

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login