Overgangsnytt

Oppdatert: 16. June 2019

Det er lite som tyder på at det blir noen utskiftninger i spillerstallen på St. James’ Park før det er avklart om Benitez fortsetter som manager i klubben. Spanjolen har imidlertid potensielle nyervervelser i kikkert, om han skulle forlenge oppholdet sitt på Tyneside.

Diego Laxalt
Uruguayaneren er en spiller som Benitez har fulgt i lang tid. Newcastles interesse i vingen ble kjent allerede for to år siden. Senest i januar skal AC Milan ha tilbudt Laxalt til Newcastle, men klubben valgte da heller å gå for Lazios Jordan Lukaku. Belgieren bestod imidlertid ikke den medisinske testen, noe som endte med at Antonio Barreca ankom klubben på lån.

The Chronicle meldte i april at Newcastle ville få muligheten til å signere Laxalt på nytt i sommer. Senest har den troverdige italienske journalisten Nicolo Schira støttet opp under dette. Ifølge ham er også Torino og Atalanta interesserte i 26-åringen, men det er ventet at Laxalt har sine øyne på en overgang til Premier League.

Salomon Rondon
The Chronicle har hele tiden vært klar på at fansens eneste håp med tanke på å se Salomon Rondon tilbake på Tyneside, er dersom Benitez skriver under på en ny avtale med klubben. Like etter at det ble kjent at West Bromwich må belage seg på en ny sesong i Championship, ble det sendt ut en pressemelding om at klubben ikke ville kunne signere spillere med Premier League-lønninger. Som en følge av dette ble håpet om å bruke Dwight Gayle som lokkemat, for å signere Rondon, utelukket etter alle solemerker å dømme.

Nå melder imidlertid Daily Mail at Slaven Bilic, som nylig overtok trenerjobben i klubben, ønsker at Gayle skal returnere til klubben. Ifølge avisen skal de tilby Rondon i retur. Men som sagt: Benitez må signere før en slik handel kan gjennomføres.

Sean Longstaff
Iføgle The Mirror skal Manchester United være trygge på at de klarer å hente Longstaff til kubben før overgangsvinduet stenger. Ifølge rapportene skal klubben være villige til å betale 25 millioner pund for midtbanemannen. Ifølge Sky Sports skal det imidlertid ikke ha vært noe kontakt mellom klubbene vedrørende 21-åringen. Det har tidligere vært hevdet at Newcastle ikke er interesserte i å selge spilleren.

Donny van de Beek
Den hete nederlenderen har hatt en sensasjonell sesongen i Ajax. Storklubbene sikler etter 22-åringen. Newcastle skal også være blant dem som følger den offensive midtbanespilleren tett, noe den nederlandske fotballeksperten Marcel van der Kraan skal ha fortalt Sky Sports. Med tanke på spillerens prislapp og at 22-åringen kan velge og vrake blant europeiske toppklubber, vil imidlertid Newcastles muligheter til å signere spilleren være mikroskopiske. Et mulig salg av klubben kan muligens endre noe på dette.

Alexis Claude-Maurice
Ifølge Sky Sports er Newcastle en av flere Premier League-klubber som holder et tett øye på Alexis Claude Maurice. Angriperen spiller for Ligue 2-klubben Lorient, og har scoret 14 ganger denne sesongen. Arsenal og West Ham skal også være interesserte i franskmannen.

Ayoze Perez
For øvrig kan det meldes om at Ayoze Perez stadig linkes bort til spanske og italienske klubber. Spanjolen spiller imidlertid med åpne kort, og utelukker ikke en overgang bort fra klubben. Perez har imidlertid hintet frempå om at hans fremtid langt på vei kan avhenge av Benitez fremtid og klubbens ambisjoner.

Adam Webster
Ifølge The Mirror skal Newcastle være en av fire Premier League-klubber som følger den 24 år gamle midtstopperen tett. Webster spiller for Bristol City, og ruver 191 cm på sokkelesten.

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben

You must be logged in to post a comment Login