Ett poeng til besvær!

Oppdatert: 05. May 2013

På en bortebane der bare et lag har vunnet fikk vi med oss ett poeng lørdag, men andre resultater gjorde oss ingen tjenester.

Pardew etterlyste mer rutine etter forrige kamp, og inn på laget kom Simpson, Ben Arfa og vår kjære kaptein Coloccini.

GODT TRØKK FRA BORTELAGET
Vi starter veldig friskt borte mot West Ham, og skaper en del halvsjanser. Laget virker tenkte på å rette opp inntrykket fra forrige kamp. Første mulighet tilskrives Ben Arfa som fra 25 meter skrur et frispark fra skrått hold en halv meter over tverrliggeren til Jaaskelainen.
Etter 22 minutter kommer situasjonen som folk fremdeles snakker om: Cabaye slår en nydelig gjennombruddspasning til Cisse som pirker ballen forbi keeper. Ballen er på vei mot mål, men Reid får reddet på streken, eller får han det? Den ene kameravinkelen forteller at ballen er inne, en annen vinkel viser det motsatte. Til slutt kan man si at når tvilen er så sterk så skal det ikke blåses for scoring, fair enough, men utrolig surt.

Vi holder et lite overtak til pause, selv om vi ikke skaper de største mulighetene.


HVA SKJER I GARDEROBEN?
West Ham går rett i angrep etter pause , og Jarvis finner Carroll som header like utenfor. Tydeligvis har West Ham fokusert på å få flere innlegg mot nettopp Carroll, og de starter bra. Vi virker som vanlig helt daue etter pause, og spiller med langt fra like stor intensitet som i første omgang.
Cabaye skyter like utenfor fra 25 meter like etter, men Jaaskelainen har god kontroll!
Jarvis eier på venstrekanten nå, og vi sliter med å holde styr på han. Etter 65 minutter får Nolan og Carroll en eventyrlig dobbelsjanse, Nolan header og Elliott redder, på returen skal Carroll bare sette den den, men Elliott er også der oppe med en hånd. Vår reservekeeper leverer glimrende, Jarvis får på samme angrep en mulighet og banker ballen mot krysset, men Elliott er der også!
Noen minutter senere så BØR vi ta ledelsen. En lang og god ball fra Tiotè finner Gouffran og ut fra intet kommer Jaaskelainen ut for å vinne ball, Gouffran runder keeper og skal bare sette ballen i det åpne nettet, men ballen stryker lengste stolpe.
Denne sjansen er dog ikke representativt for kampbildet, for West Ham kjører. Carroll er på hugget , men Elliott gjør nok en god redning på et skudd fra kort hold.

Tross stort press fra hjemmelaget ender kampen 0-0. Wigan og Villa vant sine kamper, og satte et stort press på oss. Går en spennende tid i møte.

LAGOPPSTILLING
WEST HAM: Jaaskelainen, O`Brien, Reid, Collins, Demel (Taylor), O`Neil, Nolan, Diame, Jarvis (Cole), Carroll, Vaz Te (Collison)

NEWCASTLE: Elliott, Simpson, Coloccini, Taylor, Mbiwa, Tiotè, Cabaye, Gutierrez, Ben Arfa (Ameobi Sr), Cisse, Gouffran (Gosling)

MIN BESTEMANN: Elliott (holder oss inn i kampen med mange matchvinner-redninger)

You must be logged in to post a comment Login