En stor person, politiker og Newcastle-supporter har gått bort

Oppdatert: 25. July 2011

Det er med stor sorg vi må meddele at AUF-politiker og tidligere newutd.no-medarbeider Tore Eikeland er blant de omkomne i skytetragedien på Utøya.

Jens Stoltenberg bekreftet i en tale fra Oslo Domkirke at 21-åringen har gått bort etter å ha vært savnet i mer enn 24 timer. Eikeland har bidratt med en bråte av nyheter, artikler og gode ideer på newutd.no i en årrekke, og var en stor ressursperson i teamet vårt på tross av sin unge alder. Han omtales av statsministeren selv som en de mest lovende politikerne landet hadde:

“En annen som er borte er Tore Eikeland. Lederen av AUF i Hordaland, og en av våre mest talentfulle ungdomspolitikere. Jeg husker han fikk hele landsmøtet til å juble, da han holdt et engasjert innlegg mot EUs postdirektiv, og vant. Nå er han død. Borte for alltid. Det er ikke til å begripe”, sa Stoltenberg i dag.

Det finnes ikke ord i det norske vokabularet som kan beskrive denne tragedien på en dekkende måte. Det er så utrolig trist og sykt at én galning kan frarøve nærmere 100 unge mennesker livene sine med en meningsløs terrorhandling.

Vi vil på vegne av alle Newcastle-fans i Norge sende dype kondolanser til Eikelands familie, og vil takke ham for alt han har bidratt med her på siden. Hvil i fred, Tore.

You must be logged in to post a comment Login