Gjennombrudd på overgangsfronten

Oppdatert: 22. January 2018

Endelig har ting begynt å skje – og  ganske mye faktisk!

I morgen, tirsdag, kan forhåpentligvis Newcastle annonsere sin første signering. Mandag kveld rapporteres det at Chelsea-spilleren Kenedy har vendt snuten nordover for å sluttføre en låneavtale med Newcastle. Vi har siden august vært sterkt linket til 21-åringen, og flere medier har meldt at en avtale i prinsippet har vært på plass siden den gang. Den forløsende faktoren skal være at Chelsea skal nærmere seg ytterligere rekrutteringer, noe som gjør det forsvarlig å sende brasilianeren ut på lån. I kveld la Kenedy ut et bilde på sin Instagram-profil – tilsynelatende på et fly (på vei til Newcastle). Det er ventet at brasilianeren gjennomgår den medisinske testen i morgen, før han stasjonerer seg i nord frem til sesongslutt.

For øvrig melder lokalavisen The Chronicle at Newcastle er i forhandlinger om en spiss som vil utgjøre et rekordkjøp. Verken klubben det forhandles med eller spissen det forhandles om navngis, men avisen hevder å sitte på informasjon om at dersom en overgang sluttføres vil det bli klubbens dyreste kjøp noensinne. Det er altså tale om en permanent overgang. The Chronicle melder samtidig at Newcastle United ikke ville avvise en mulig låneavtale for Everton-spissen Sandro Ramirez (22). Spanjolen er et navn som har blitt linket hyppig til Newcastle de siste to døgnene. Benitez er en stor fan av spilleren som han forsøkte å signere i sommer. Aner vi to nye spisser på vei inn?

Newcastle har i løpet av de siste to døgnene blitt linket til spisser som Kevin Gameiro (30) og Andre Schurrle (27). For øvrig er Islam Slimani (29), Danny Ings (25), Daniel Sturridge (28), Troy Deeney (29) og Diafra Sakho (28) andre spisser som klubben hyppig har vært linket til i dette overgangsvinduet. Det blir spennende å se hvem denne mystiske skikkelsen er, og om klubben får i havn rekordsigneringen!

For øvrig er Sparta Praha-keeperen Martin Dubravka (29) en annen spiller Newcastle arbeider med å rekruttere.

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login