Enige om overgangssum for Mitrovic

Oppdatert: 10. July 2015

Ifølge flere belgiske medier er Newcastle og Anderlecht nå enige om en overgangssum på 18 millioner pund for Aleksandar Mitrovic.

Forhandlingene skal ha foregått på torsdag, og Newcastles representanter skal ha gjort det klart at Mitrovic står høyt på ønskelisten for sommerens overgangsvindu. Det er ventet at serberen iløpet av dagen skriver under en avtale som strekker seg over 5 år. Dermed ser det ut til at Aleksandar Mitrovic og Georginio Wijnaldum blir sommerens første signeringer.

Tyneside-klubben har ikke hatt det travelt i overgangsvinduets første uker, men nå ser det altså endelig ut til å løsne. Steve McClaren har tidligere uttalt at han ønsker 1-2 nye spillere inn før klubben reiser til USA på turné. Det er ventet at Mitrovic vil forhandle om sin personlige kontrakt, samt gjennomføre den medisinske testen, iløpet av helgen.

Newcastle har ikke signert en spiller på permanent basis siden sommeren 2014, og nyhetene om Mitrovic og Wijnaldum er dermed kjærkomment nytt blant Geordiene.

newutd.no følger saken.

You must be logged in to post a comment Login