En ut, en inn?

Oppdatert: 27. February 2015

Tiotes sesong er offisielt over grunnet skade. Nå kan i stedet en gammel kjenning returnere allerede lørdag.

Kneskaden Tiote pådro seg under Afrikamesterskapet har vist seg å være alvorlig. Etter å ha gjennomført operasjonen denne uken, er det klart at ivorianeren ikke returnerer på fotballbanen denne sesongen.

Det kan i verste fall medfører at midtbaneankeret har spilt sin siste kamp for Newcastle.

En som derimot kan få sjansen til å bevise seg en kontraktforlengelse verdig, er Jonas Gutierrez. Spiderman har selv meldt seg klar til kamp, og kan havne på benken under lørdagens kamp mot Aston Villa.

Skulle 31-åringen få sin sårt etterlengtede retur, vil det i så fall bli et emosjonelt øyeblikk både for fansen og spilleren, som har vært ute på lån i Norwich og vært preget av testikkelkreft. Sist han ble sett på fotballbanen for Newcastles a-lag, var i oktober 2013.

– Dette er en stor nyhet både for klubben og spilleren, men også for supporterne. Jeg vet hvor godt likt han er blant dem, sier Carver til klubbens offisielle nettside før kampen mot Aston Villa.

Og med skadesituasjonen, vil Carver kanskje stå tilnærmet uten noe valg, når laget skal velges foran lørdagens kamp. Selv sier han at han vil ta med Jonas i troppen, dersom behovet er der. Med flere midtbanespillere på skadelisten og Colback ute grunnet suspensjon, er det vanskelig å se hvordan en retur for Spiderman, om enn kun på benken, ikke vil bli en realitet allerede lørdag.

You must be logged in to post a comment Login