Santon snart Newcastle-spiller?

Oppdatert: 29. August 2011

Datoen er 24. Februar 2009, klokken er 20:45 og anledningen er Champions League. En 18 år gammel fersking med navn Davide Santon har fått i oppgave å stoppe Cristiano Ronaldo…Etter kampen var Santon på alles lepper, unggutten hadde temmet en av verdens beste fotballspillere og det på en måte ingen hadde forventet før kampstart.

Tiden etter gikk det slag i slag og per dags dato står den 20 (!) år gamle forsvarsspilleren med 7 A-landskamper for Italia og har en mengde opptredener for Italias beste fotballag de siste årene.

Det er for mange derfor rart at unggutten med merkelappen “den nye Maldini” nå er på vei til Tyneside. Santon selv, har siden hans vanvittige debut, blitt skjøvet lengre bak i rekkene hos Milano-klubben. Inter Milan har i mange år hatt en mengde solide forsvarsspillere, som blant annet Maicon og Christian Chivu.

I fjorårs sesongen ble Santon utlånt til Cesena, hvor han spilte 11 kamper. Mange skulle ha det til at Santon skulle ha stagnert fullstendig og at han ikke var verdig alle lovordene han hadde høstet de senere årene.

Det er kanskje derfor, for å motbevise sine kritikere, at Davide Santon ønsker seg til en Premier League klubb med flotte fasiliteter som også kan tilby fast førstelagsspill. Dette i tillegg til at den engelske toppserien blant de fleste blir sett på som den beste fotballigaen i verden,

I skrivende stund florerer også ryktene om at Santon sitter på et fly med kurs UK, men alle vet at et bilde sier mer enn tusen ord. Og det er denne bekreftelsen Newcastle-fans venter på nå, så de snart kan slippe jubelen løs.

You must be logged in to post a comment Login