Macheda på lån?

Oppdatert: 30. August 2011

Sir Alex Ferguson gikk ut i media før overgangsvinduet åpnet og sa at Manchester U ikke skulle kvitte seg med noen spisser. Nå skal saken være snudd på hodet og Newcastle skal ligge best ann med tanke på Macheda.

 

Selv om Leon Best fikk inn to mål i 2-1 kampen mot Fulham sist Lørdag, vet Alan Pardew godt at laget trenger en ny og mer stabil spiss. Federico Macheda kan kanskje være løsningen.
Sir Alex Ferguson fortalte pressen at ingen spisser skulle forlate klubben hans, verken på lån eller som en permanent avtale. Uansett, tilstanden på topp hos M. United er så god nå at det likevel skal være muligheter for en overgang, eller en låne-avtale.

Macheda har vært på lån i Serie A den siste tiden, men skal vi høre på hans agent, Giovanni Bia, kommer ikke Federico til å dra tilbake til Italia. Bia har nemlig uttalt at Macheda ikke skal gå noe annet sted enn til et lag i Premier League og at det kun skal være snakk om en låne-avtale. Han forteller også at Queens Park Ranger og Newcastle er de lagene han skal være interessert i.

– Macheda skal ikke tilbake til Italia. Manchester United vil sende han på lån i Premier League. Forteller Agenten til calciomercato.com.

– Akkurat nå ligger Newcastle litt bedre ann enn Queens Park Rangers.

You must be logged in to post a comment Login