Dansk spisstalent klar

Oppdatert: 12. August 2016

Newcastle har sikret seg signaturen til 16 år gamle Elias Fritjof Sørensen.

Spilleren kommer fra 1.-divisjonsklubben (nivå to) HB Køge, og har tross sin unge alder, allerede notert seg for fem innhopp for A-laget. Med det er Sørensen også klubbens yngste debutant noensinne. Dansken har også registrert seg for én kamp for Danmarks U17-landslag, og har ellers kamper på for de yngre ungdomslandslagene.

Spilleren som fyller 17 år neste måned, har store ambisjoner og virker å være svært tilfreds etter å ha signert akademikontrakt med Newcastle United.

– Det er et stort øyeblikk for meg, og jeg er veldig glad for å ha signert for klubben. Jeg håper å utvikle meg så fort som mulig. Dette skal jeg konsentrere meg om. Jeg er fremdeles veldig ung, men jeg har store håp for fremtiden.

You must be logged in to post a comment Login