Coloccini på vei bort

Oppdatert: 30. June 2016

Etter 8 år på Tyneside ser det nå ut som Fabricio Coloccini forlater Newcastle til fordel for San Lorenzo i Argentina.

Ifølge the Chronicle er Coloccini allerede i Argentina og klar for sin nye klubb. Dette bekreftes ytterligere av San Lorenzo sin trener Diego Aguirre, som ønsker Coloccini velkommen og Aguirre ser frem til hans bidrag både på og utenfor banen.

Dette kommer nok ikke som noe sjokk for fansen. Vi skal ikke tilbake mange ukene før Coloccini ytret om en exit etter 8 år i klubben:

“I think the chances are greater now because of the project they have at Newcastle and because of my age.

“With the relegation, they are pointing to a new plan with young people under 25 years old.

“So it is a matter of talking and then proposing to them my exit.

“At the moment I have in mind going back to Argentine football.

“I want to go back to San Lorenzo and fulfil the dream of entering the pitch with my kids and retire there.”

coloccini

Coloccini kom til klubben i 2008 fra Deportivo la Coruna for 10 millioner pund, den gang styrte Kevin Keegan et Newcastle i kaos. Få uker etter Collocinis ankomst forlot Keegan klubben etter krangel med Dennis Wise og Derek Llambias.

Hans første sesong resulterte i nedrykk hvor han havnet på årets lag etter Chris Hughton førte Newcastle til topps og ny poengrekord i Championship. I 2011 utnevnte Pardew Coloccini som kaptain, noe som ble hans beste sesong med en 5.plass og en plass på årets lag i Premier League. Denne gang ser det altså ut som både klubb og spiller er fornøyd med et farvel.

Vi ser at du er interessert i Newcastle og jobben vi gjør for norske supportere. Hvorfor ikke gjøre som 350 andre – meld deg inn og bli med på supporterlaget? Det ville vi satt pris på, og da kan vi fortsette å tilby dere alt vi gjør. Les mer og meld deg inn her!

You must be logged in to post a comment Login